Brunswick Corporation etablerer Navico Group og bliver en af de førende leverandører af marineprodukter - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Brunswick Corporation etablerer Navico Group og bliver en af de førende leverandører af marineprodukter

Brunswick Corporation (NYSE: BC) har i dag annonceret dannelsen af Navico Group, som skal erstatte den nuværende Advanced Systems Group (ASG). Navico Group vil fortsat blive ledet af Brett Dibkey og repræsenterer en fuldstændig organisatorisk integration mellem den gamle ASG-forretning og to vigtige opkøb, der blev gennemført i slutningen af 2021 – Navico og RELiON Battery LLC. Den nyoprettede Navico Group vil bestå af en lang række førende mærker i branchen, der betjener markederne for skibe, autocampere, specialkøretøjer og industrielt udstyr. Nogle af de mange mærker, som Navico Group består af, omfatter bl.a: Ancor, Attwood, B&G, BEP, Blue Sea Systems, C-MAP, CZone, Garelick, Lenco, Lowrance, Mastervolt, Marinco, MotorGuide, Progressive Industries, ProMariner, RELiON, Simrad, og Whale.

“Etableringen af Navico Group er det næste skridt til at cementere vores position som verdens førende leverandør af integrerede systemer og produkter til industrier fra skibsfart til fritidskøretøjer og videre ud over det”, siger Dave Foulkes, administrerende direktør for Brunswick Corporation. “Der er ingen anden organisation i disse brancher, der kan skabe de samme integrerede systemløsninger om bord og udenbords, som er nødvendige for at bringe disse brancher fremad.”

“Ved at kombinere Navico-brandets stærke historie med Advanced Systems Groups innovative omdømme styrker vi ikke blot vores ACES-strategi, men får også en klar og konsekvent identitet, som vil hjælpe os med at tilpasse vores interne og eksterne interessenter”, sagde Dibkey. “Dagens meddelelse er en bekræftelse af vores forpligtelse til at tage vores rolle som innovationsledere, der er dedikeret til at fremme og omforme de industrier, hvor vi konkurrerer.”

Navico Groups nyligt integrerede driftsmodel vil blive understøttet af dannelsen af fire strategiske forretningsenheder med klare vækststrategier:

  • Power Systems – Udvikling af løsninger til lagring, konvertering og levering af energi til en række forskellige slutmarkedsanvendelser, herunder udskiftning af ICE-generatorer og fremdrift på skibe.
  • Digitale systemer – problemfri integration af kommando- og kontroloplevelser om bord og uden for skibet.
  • Fiskesystemer – Leverer det “ultimative fiskesystem” ved at integrere systemer om bord, der hjælper lystfiskerne med at fange flere fisk.
  • Performance Components – Opbygning af en portefølje af P&A-produkter inden for flere kategorier (brændstofsystemer, belysning, sæder, stabilisering af fartøjer, vandstyring osv.

Navico Group vil deltage i alle regioner rundt om i verden under ledelse af tre regionale præsidenter – Marty Bass (Nord- og Sydamerika), Ton de Winter (EMEA) og Jarrod Sagar (APAC).

“De regionale go-to-market-teams, der ledes af disse dygtige ledere, vil fokusere på at optimere driftsinfrastrukturen, strømline, forenkle kundeinteraktionerne og opfylde behovene hos en forskelligartet kundebase”, siger Dibkey.

Yderligere detaljer om Navico Group vil blive afsløret under en medielunch på IBEX 2022 Show den 27. september fra 11:30-13:00. Flere oplysninger om denne begivenhed vil blive annonceret snart.

Om Navico Group

Navico Group er en division af Brunswick Corporation (NYSE: BC) og er verdens førende leverandør af integrerede systemer og produkter til brancher lige fra skibsfart til fritidskøretøjer og videre ud over det. Navico Groups portefølje består af førende mærker inden for strømstyring, digital styring og overvågning, netværksudstyr og marineelektronik. Nogle af de mange mærker, som Navico Group består af, omfatter bl.a: Ancor, Attwood, B&G, BEP, Blue Sea Systems, C-Map, CZone, Garelick, Lenco, Lowrance, Marinco, Mastervolt, MotorGuide, Progressive Industries, ProMariner, RELiON, Simrad, og Whale.

LÆS OGSÅ:
Er din bådtrailer sikker og klar til efteråret ?