Nordjysk Småbådsklub - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Nordjysk Småbådsklub

NJSK [Nordjysk Småbådsklub] er stiftet på Facebook i november 2014 af Thomas Kolmorgen. I februar 2015 kom Sune Andersen med som kompagnon. Sune har i dag det overordnet ansvar for NJSK, da Thomas efter en pause i 2017 har valgt at træde tilbage. NJSK er drevet på 100% frivillig basis og er GRATIS at være medlem af!

I NJSK er der højt til loftet, og du er mere end velkommen i vores Facebookgruppe her, hvor du altid kan spørge til råds om båd, motor, marineudstyr, fiskegrej o.l. Desuden er du velkommen til at smide billeder op af din båd, fortælle om din fisketur, søge gast, følgebåd osv. – alt er næsten tilladt, så længe tonen blot er god!

I vores Facebookgruppe ønsker vi som udgangspunkt ingen reklame eller direkte salg fra forretnings-/erhvervsdrivende, medlemmer, andre grupper eller klubber i denne gruppe – medmindre det er aftalt med Sune. Du må naturligvis gerne henvise til en vare, forretning etc., hvis det giver mening i et opslag eller i en kommentar – fx ved forespørgsel på marine- og fiskeudstyr o.l. Opslag eller kommentarer der ikke overholder de gældende retningslinjer, er stødende eller på anden måde ikke hører hjemme i gruppen slettes uden varsel!

Vil du købe, sælge eller afholde en auktion over båd, trailer eller marine- og fiskeudstyr, så henvises der til undergruppen ”NJSK køb, salg og auktion” her.

I NJSK afholdes der klubaften den sidste torsdag i hver måned ved Agri College Nordjylland, Aalborg. Her kan du makke med din båd, trailer samt lave pirke, forfang og andre småbådsrelaterede ting. Derudover afholder NJSK løbende arrangementer og konkurrencer, hvilke der som udgangspunkt forsøges at holde omkostningsfri for medlemmerne, takket være de mange sponsorer, der, sammen med medlemmerne, er fundamentet for den frivillige klub. Derfor opfordrer NJSK også medlemmerne til at bakke op om de sponsorer, der støtter klubben.

Af fiskekonkurrencer afholdes der bl.a. i 2018 NJSK Havkonkurrence fra Hirtshals Havn samt NJSK Makrel- & Fladfiskekonkurrence fra Rønnerhavnen i Frederikshavn – dato m.m. vil fremgå af hjemme- og Facebookgruppe, når detaljerne er på plads.

Selvom du ikke er fra det nordjyske, så er du stadigvæk mere end velkommen til at melde dig ind i NJSK, og deltage i de arrangementer klubben laver.

Mangler du lidt positioner til din næste fisketur? Kig en tur forbi her på hjemmesiden under “Positioner”, hvor du finder 4339 positioner, som du kan hente ned kvit og frit!

Sluttelig en kæmpe stor tak til alle jer medlemmer, som bakker op omkring siden, de forskellige arrangementer og som altid er villig til at give en hånd med! En kæmpe stor tak til Jesper Chr. Hansen, for at NJSK gang på gang kan låne hallen og lokaler ved Agri College Nordjylland, til at afholde klubaftner og diverse arrangementer fra. En kæmpe stor tak skal også lyde til Lasse R. Hansen, som er NJSK’s webmaster, og som jeg altid kan hive fat i 24/7, hvis noget driller! Sidst men ikke mindst – tusinde tak til alle jer sponsorer, som bakker op omkring NJSK med sponsorpræmier m.m., det er virkelig fantastisk!

På vegne af NJSK [Nordjysk Småbådsklub]

Sune Andersen, tlf. 2970 2587

E-mail: njsk@njsk.dk
NJSK hjemmeside: http://www.njsk.dk
NJSK Facebookside: kortlink.dk/qx5m
NJSK køb, salg og auktion: kortlink.dk/qwzt

 

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.