Lowrance og Simrad (Navico) solgt for +1 mia. dollars ! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Lowrance og Simrad (Navico) solgt for +1 mia. dollars !

Brunswick har netop idag annonceret at koncernen har købt Navico, der står bag respekterede mærker som C-Map, Lowrance, Simrad og BogG . Handlen annonceres til en svimlende sum på 1,05 Millarder Dollars altså mere end 6,5 millarder danske kroner.

Brunswick står idag bag en række af kendte mærker som Mercury, Mercruiser, Quicksilver, Bayliner, Uttern og mange flere. Mange af deres sub-brands findes også på det danske marked, så et forsigtigt gæt er at der med tiden vil forefindes Navico-produkter i deres både og at der vil være endnu mere integration mellem deres både, motorer og elektronikken ombord og det er ikke helt så skidt endda for forbrugerne.

Du kan læse hele pressemeddelsen her

Brunswick har en lang række af kendte båd og motormærker – blandt andet respekterede Mercury

LÆS OGSÅ:
Ny intelligent downrigger fra Cannon

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.