Småbådsgruppen - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Småbådsgruppen

En af de store småbådsklubber i dag, er uden tvivl Småbådsgruppen på facebook. Småbådsgruppen er opstartet af den fiskeivrige og elektroniktossede Henrik Biilmann. Facebookgruppen tæller i dag mere end 8400 medlemmer.
Småbådsgruppen startede en sen septemberaften i 2013, hvor stifteren Henrik Biilmann havde sendt konen på kursus i 3 uger.
 
Han syntes det var irriterende og besværligt, at man altid skulle ringe eller SMS rundt, når der skulle laves fiskeaftaler og denne aften fik han i sin irritation ideen til Facebook-gruppen “Småbådsgruppen” med det formål, at det skulle være lettere at komme ud at fiske og at lave aftaler på tværs af bådene. I starten syntes han og fiskekammeraterne at det ville være stort, hvis der kunne samles 10 både i gruppen. De 10 både, blev dog hurtigt til 20 både og i dag er der en jævn tilgang af medlemmer og masser af plads til flere.
 
Tingene udviklede sig langsomt i starten, men pludselig tager tingene fart og det blev mere end Henrik kunne overskue alene på kryds og tværs af Danmark. Henrik tog derfor det næste skridt og stiftede foreningen af småbådsgruppen med en etableret bestyrelse, der kunne hjælpe med at løfte arrangementer m.m.
 
Det har altid været i foreningens ånd at småbådsfiskeriet og familiehyggen skal fremmes, men sikkerheden på havet ligger også højt og skal altid være i top. En af gruppens kæpheste er, at der skal holdes en god tone medlemmerne imellem, hvilket vi må sige de også er lykkedes med. I dag tilbyder foreningen desuden, i tæt samarbejde med Danske Tursejlere, en rigtig god forsikring til småbåde.
 
Et af de næste skridt for foreningen er at skabe en fast weekend en gang om året, hvor der skal hygges og fiskes fra Grenå marina.
 
Yderligere information om Småbådsgruppen kan ses på foreningens hjemmeside
 
Klubben kontaktes her:
 
 
 

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.