Trollingnyheder fra Rhino trolling - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Trollingnyheder fra Rhino trolling

Tyske Rhino er en af de store producenter af trollinggrej og vi har med stor iver kastet os over deres katalog og bringer her et kig ind i deres nyheder for 2021 – og der er masser af godt nyt for trollingfiskerne, hvor både det populære fiskeri med agn, flashere og traditionelle blink er i fokus i deres store sortiment.

Freddie Heavy

Som en af de helt store nyheder finder vi et nyt trollingblink, der er en videreudvikling af det populære Freddie Flutter. Denne nye heavy udgave udmærker sig på flere områder:

  • kan med sine 42 gram fiskes i overfladen uden ekstra belastning
  • egner sig fortrinligt til “spinstop” hvor den flakser ned i vandsøjlen og lokker laksen til hug
  • God som “tyven” der i en ekstra lang line hænger efter båden
  • Hurtigere at sætte på planerboardlinerne, da man undgår at montere vægtbelastning

Vi har haft de nye blink med på tur og i nedenstående film kan du se hvilken gang de har i vandet

Freddie Heavy er 110mm lang og vejer 42 gram og fås i 6 forskellige farver

Ny baitholder med mulighed for egen tilpasning

Mange har deres favoritfarver eller mønstre til forskelligt vejr eller UV-farver når agnen skal præsenteres monteret på riggen. Derfor har Rhino nu lanceret et ægte Gør-Det-Selv kit, hvor du får mulighed for at specialtilpasse agnhovederne med dine egne farver, eller endog folie. De nye agnhoveder findes i størrelse small, der passer perfekt til løjer i 10-12 cm størrelse og medium der kan passer fint til de lidt større sild.

Den nye serie af baitholdere indeholder også et gørdetselv-kit, hvor du har mulighed for at designe dine egne agnhoveder

Agnhovederne leveres i et sæt med 3 forskellige grundfarver sølv, guld og gennemsigtig gul.

5 nye farver finder vi også i de traditionelle baitholdere, hvor lækkerier som early stitch, purple shiner, lumi chartreuse, Bornholm chrome og crazy clown har fundet en plads ind i sortimentet til dem der bare elsker at fiske med løjer, brisling eller sild.

Flere nye farver har fundet vej til Rhino’s agnhoveder

Højkvalitets pink fluorocarbon

I mange år er pink fluorocarbon anvendt under sydlige himmelstrøg efter de store af havets rovfisk, fordi den er helt usynligt for fisken. Rhino’s fluorocarbon findes i tykkelser, der passer perfekt til både trollingfiskeri og andet fiskeri hvor en god usynlig fluorocarbon er påkrævet.

Flurocarbon er et must for de fleste fiskere. Rhino lancerer nu en pink variant i flere tykkelser, hvor 0,60 nok vil være den foretrukne blandt laksefiskerne

Linen findes i 15m ruller i følgende tykkelser 0,28 – 0,35 – 0,45 – 0,60 – 0,85 hvilket betyder, at den også kan finde anvendelse til det tungere havfiskeri eller til søens gedder

Ny Flasher med Soft Finny

Soft Finny har en indstøbt plade, der gør at man kan justere dens krumning og fintune gangen i vandet. Derfor er der også mange der kombinerer Soft Finny med en flasher, hvor det bliver en dødbringende agn til laksene.

Soft Finny er en helt utrolig god imitation af en løje og kan også anvendes til Rhino’s agnhoveder i størrelse small

I år er der kommet flere lækre farver til i sortimentet, hvor du blandt andet finder Rainbow Trout i en fræk kombi med en flasher i samme farve og med en ekstremt synlig bagside, der reflekterer lyset på mange forskellige måder. Alle flashere og Soft Finny kommer i sæt, bundet med 0,60 mm line, klar til brug uden noge dikkedarer med at skulle finde den rigtige længde på line.

Rainbow Trout flasher til venstre skal nok sammen med Soft Finny blive en giftig cocktail til laksene

LÆS OGSÅ:
Trolling-tips fra eksperterne og mere læsestof

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.