2020 Nyheder – Rhino Trolling - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

2020 Nyheder – Rhino Trolling

Til dette års laksesæson finder vi flere nyheder fra tyske Rhino, der nok skal skabe glæde og give flere laks i bådene. Læs med her hvor vi har kigget nærmere på det spændende grej

Nye farver – Soft Finny

Sidste år lancerede Rhino Soft Finny der er en meget realistisk gummi-løje og i år er de kommet med flere farver, så der nu er ialt 6 forskellige. Længden er 135 mm. Finishen er superflot og gummiet er high-quality, som vil modstå de fleste drøje hug fra laksen eller timelange snurreture efter flashere. En særlig god feature er at der indeni Soft Finny er indstøbt en plade, der gør at man kan give den en krumning. der får den til at gå helt særligt i visse typer af agnhoveder. Monterer du den i et Rhino agnhoved, skal du anvende størrelse small.

4 nye farver i Soft Finny og de samme gode egenskaber gør denne soft fish til et godt og lettere alternativ til rigtige løjer, småsild eller brisling
Soft Finny ligner en rigtig løje og kan anvendes sammen med flashere eller monteret i et agnhoved. Soft Finny kan bøjes ved hjælp af en indstøbt plade, så man kan give den den helt rigtige gang i vandet, når den anvendes uden flasher.
Soft Finny har en indstøbt plade, der gør at den kan bøjes i den form du ønsker det.

Soft Finny kan anvendes sammen med flashere eller monteret i et agnhoved. Bemærk at Soft Finny er bøjet ved hjælp af den indstøbte plade, så man kan give den den helt rigtige gang i vandet, når den anvendes uden flasher.

Rhino baitholder i størrelse small passer perfekt til Soft Finny
Hvis du er til UV-farver findes det i de tre af varianterne

Rhino Flasher K2 i mini-udgave

K2 flasheren der blev lanceret sidste år er blevet en stor succes på grund af sin flaksende og uforudsigelige gang og den er da også en af redaktionens favoritter, hvor vi bruger den med en sprutte efter. Nu følger Rhino succes-en op med en mindre udgave, der er bare 125 mm lang og vejer 21 gram. Vi glæder os til at testfiske den efter bælternes havørreder og den bliver helt sikkert også en “lakse-killer”.

LÆS OGSÅ:
Gode tænger er et must i Predator-båden
Velvalgte farver i hele sortimentet – de skal nok få nogle laks på samvittigheden
Der er knald på UV-farverne på K2 Flasheren
Bagsiden er forsynet med et ror der giver flasheren sin meget uforudsigelige gang, der slår fra side til side – en evne der ofte også lokker laksen til hug

Nu nemmere at fiske med agn

Det er ret populært at fiske med agn efter laksene og det er gang på gang bevist, at det er en effektiv metode. Med Rhino’s pre-riggede sæt er det nu endnu lettere og det er blevet hurtigere at skifte metode, imens man er på vandet. Sættene er udstyret med permasteel kvalitetskroge fra VMC i størrelse 4. Forfangene er i 0,50 mm nylonline og er 120 cm lange og leveres på et smart vindsel – klar til brug.

Nu er det let at fiske med agn med Rhino’s færdigbundne forfang – så behøver du ikke at fumle med knuder, kroge og liner selv. Pak ud og sæt din agnfisk på – så bliver det ikke lettere

Nye agnhoveder

Rhino’s agnhoveder, der er udviklet af Mika Kampmann, har også fået en tur med malersprøjten og der er nu ialt 11 forskellige farver at vælge imellem i to størrelser – small og medium. Agnhovederne leveres i de sædvanlige og populære 3-styks pakninger med tandstikker.

Nye farver på Rhino baitholder gør disse til et attraktivt valg hvis du vælger at fiske med agn eller Soft Finny

One thought on “2020 Nyheder – Rhino Trolling

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.