Gode spinnestænger til predatorerne, der også er til at betale - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Gode spinnestænger til predatorerne, der også er til at betale

Få en god stang til en overkommelig pris

I mange sammenhænge vil pris og kvalitet naturligt, følges af og der er forskel på en spinnestang til 300,- og en stang til 5000,-. Men køber du stænger fra et af de store brands, der har mange produktfamilier og derigennem producerer virkelig mange fiskestænger hvert eneste år, så kan du i flere tilfælde få ganske stabile stænger til en fair og overkommelig pris. Selvom du er en ambitiøs lystfisker, så kan du blive overrasket hvor meget at du kan få for henholdsvis 300,- eller 500,-, og i denne artikel sætter vi fokus på nogle af de gode køb på stangområdet.

Stærke spinnestænger til omkring kr. 300

Quantum Drive

Inspireret af den populære Drive Spin-hjulserie ønskede Quantum at designe en moderne stangserie til let til moderat spinnefiskeri, der kunne imødekomme de høje krav til aktivt rovdyrfiskeri. Den lette spinnestang har et moderne design kombineret med et hurtigt klinge i fin kvalitet der let kan kaste selv ultralette lokker over lange afstande. Drive Spin rod-serien dækker hele spektret af spinnestænger og har en sensationel lav pris, hvilket betyder at du kan få en af de 17 forskellige varianter til priser mellem kr. 260-290,-. Stængerne findes med kastevægte fra 1g – 7g og op til 19g-76g og i længder fra 183cm og til 300 cm.

Stærke spinnestænger til omkring kr. 500

Quantum OMEN

En førsteklasses serie af mellemstore spinnestænger med klassisk naturligt korkhåndtag i det aktuelle længder og kastevægte. Baseret på en slank, meget følsom kulstofklinge ekstremt hurtig og kraftig rygrad. Ideel til spinnefiskeri inklusiv alle typer af fiskeri med softbaits. Den intelligente fordeling af ringe og disse størrelser muliggør nøjagtige og lange kast selv med lette endeagn. Det elegante håndtagsdesign med grafit hjulholder i Omen-serien sikrer også afbalanceret vægtfordeling på stængerne og vil kunne bruges på selv lange dage, uden at du bliver træt i armen. Omen-serien består af i alt 8 forskellige stangtyper, i længder på 210cm – 274cm og med kastevægte fra 15g – 120g. Selvom det er en ganske fin stang, så vil stængerne kunne erhverves for afrundet kr. 530-560,-

Quantums OMEN stænger er økonomiske meget attraktive og du får meget stang for pengene

OMEN er udstyret med grafit-kobling til fastspolehjulet og et fint traditionelt kork-håndtag, der er super behageligt at holde på.

Quantum Throttle-serien

Quantum har en tredje stangserie, som også samtidigt er deres mest alsidige i entry-level segmentet. Throttle-serien omfatter udover standard udgaven Throttle Spin, også Throttle Jerk og Throttle Pike Lure. Der findes også en Throttle Zanderkant, men den har vi ikke inkluderet i denne gennemgang, da den stang er noget dyrere (kr. 900,-) end de øvrige brødre og søstre i serien.

Throttle Spin

Den nye Quantum Throttle Spin er en stangserie i det lavere prissegment, der på trods af prisen ikke efterlader noget at være ønsket for den moderne spinning lystfisker. Med sin kombination af komponenter af høj kvalitet og klassiske letvægtsdesign kan stængerne konkurrere med mange betydeligt dyrere stænger med hensyn til vægt. Det klassiske røde og sorte design med matte elementer matcher den berømte Throttle spinnehjul. Varianterne i denne model er vægtklasser 3-14g, 6-26g, 12-44g i længder mellem 7 og 9 fod. Priserne ligger mellem kr. 360-530,-.

Throttle Spin

Throttle Pike Lure er specielt designet til geddefiskeriet og dækker et kastevægtspektrum på 25 g til 100 g med et valg af to stanglængder (240/270cm) Stangen kaster let store endeagn ud og takket være dens følsomme spids, også et følsomt retrieve. Stangens kraftfulde rygrad sikrer, at det vigtige tilslag er altid leveret med fuld styrke og er en stang, der vil imponere både begyndere og professionelle. Priserne ligger på kr. 560-620,-

Throttle Jerk

Throttle Jerk er en klassisk spinnestang, dedikeret til jerkbait-fiskeriet, men går også fint til kraftfulde wobblere og softbaits. Stangen har et kastespektrum fra 35-80g og har en længde på 190cm, hvilket er helt optimale dimensioner for disse typer fiskeri. Prisen ligger på attraktive kr. 490,-

LÆS OGSÅ:
Welcome to the StrikeZONE!

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.