Smoke Braid…Lydløs fletline fra Quantum - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Smoke Braid…Lydløs fletline fra Quantum

Evnen til at være lydløs og ikke skræmme fiskene unødigt, kan i visse situationer være altafgørende for dine fangster. Mens du til tider oplever at selv de mindste predatorer kaster sig uhæmmet over din endeagn, så er der andre tidspunkter hvor forsigtigheden er i højsædet, og hvor den mindste forkerte bevægelse eller lyd, får drømmefisken til at vende om på stedet.

Du ved sikkert allerede på nuværende tidspunkt, at det ikke er en god ide at hoppe rundt i båden, plaske udnødigt i vandet eller bare helt simpelt kaste ordentligt og ikke hamre baiten ned i låget på den forventelige næste fangst – MEN en ret ofte overset detalje i “Going-Stealth” er nu adresseret af Quantum – nemlig din fletline. Som du kan høre på filmen, hvor den tidligere verdensmester i Predatorfiskeri Dietmar Isaiasch fortæller om sit valg af fletline, så er der signifikant forskel på en konventionel fletline og så Quantums Smoke Braid.

Smoke Braid er gennem et meget langt testforløb, nu endelig kommet til butikkerne og den runde 8-trådede silkebløde fletline er lanceret i 5 forskellige størrelser og altid i farven Sight Yellow, der er dejlig nem at se i alle lysforhold:

  • 0,07 mm > 5,5 kg / 12 lbs
  • 0,10 mm > 7,7 kg / 17 lbs
  • 0,14 mm > 9,1 kg / 20 lbs
  • 0,19 mm > 13,6 kg / 30 lbs
  • 0,23 mm > 16,8 kg / 37 lbs

Smoke Braid leveres i på 150 meter linespoler, og vil lægge med en vejledende udsalgspris på 399,-

LÆS OGSÅ:
Den helt rigtige stang til predator-fiskeriet

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.