Nye G-Force stænger fra Quantum - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Nye G-Force stænger fra Quantum

Quantum har igen barslet med en række fine stænger til den ambitiøse predatorfisker og i denne omgang er den økonomiske pen spidset i en helt særlig grad, da alle stænger ligger i prisniveauet 60-80 euro.

Baggrunden for den nye Quantum G-Force stangserie er et intensivt samarbejde mellem Quantum amerikanske og europæiske stang-eksperter, og er skræddersyet til den moderne predatorfisker.

Hver individuelle Quantum G-Force stang består af en en HSX54 Toray grafitklinge udstyret med SeaGuide stangringe i høj kvalitet. Stangdesignets seje retro look gør serien til en nyelse at kigge på og alle stænger er udstyret med en yderst behagelig blanding af EVA og korkhåndtag.

Forfatteren med en fin gedde, der gav masser af flex på den nye G-Force Jig & Swimbait stang

Masser af fine detaljer

Kort sagt, så er G-Force en serie med et uovertruffen pris / ydelsesforhold. De fire stangtyper med et overblik:

  • X-tra 300 til fiskeri med dropshot rigs og let jigging og eventuelt fiskeri med agn fra båd.
  • Shad-modellen til let og moderat vertical fiskeri samt jigging og crankbait-fiskeri fra båden
  • Inline Jigging som er en kort inline version

I nedenstående video-klip kan du se nogle af stængernes fine detaljer – og husk på at dette er stænger til mellem 60 og 80 euro!!

G-Force X-tra

Findes i længden: 3,00 meter og med en kastevægt på 10-30g. Transportlængde er 1,56, vejer 166g og har en Extra Fast Aktion. Prisniveau forventes at blive omkring 80 euro

G-Force Shad

En fuld serie med hele 6 stænger med længder fra 8-9 fod. Kastevægt på modellerne er 7-28g og så er der lavet 2 XL-modeller som har en kastevægt på 14-90g. Transportlængde er 1-1,4m, vejer mellem 114g-202g og har en Extra Fast Aktion. Prisniveau forventes at blive mellem 65 euro og 80 euro

G-Force Shad & Swimbait

Shad & Swimbait serien er 2 stk. kraftfulde stænger med en kastevægt på 36-150g og begge er på 8 fod i henholdvis en tripper og en traditionel kastestang. Vægt på triggerstangen er helt nede på 131g mens den traditionelle kastestang er på 232g og begge er med extra fast aktion. Prisniveau forventes at blive 75 euro.

G-Force Jigging Inline

Innovativ og nyskabende. Let, fleksibel og eksklusiv – sådan sammenfattes den nye jigging inline stang fra Quantum nok bedst. Prisniveau forventes at blive 75 euro.

G-Force stængerne er udstyret med kvalitets komponenter fra SeaGuide.
Et godt solidt greb skabes via de behandlede korkhåndtag

2 thoughts on “Nye G-Force stænger fra Quantum

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.