Styr båden med det nye Garmin quatix 6 - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Styr båden med det nye Garmin quatix 6

Garmin International Inc. annoncerede i dag quatix 6, dens næste-generations marine GPS og smartwatch-serie designet specielt til livet på vandet. Som mere end bare et ur, kombinerer quatix 6 alle de bedste funktioner i Garmins flagskib, fēnix® 6, med specialiserede sejlsport-, fiskeri-, cruising- og sejladsfunktioner, inklusiv omfattende tilslutningsmuligheder med kompatible Garmin kortplottere og anden marineelektronik.

Dette gælder autopilot-kontrol, data streaming, hjælp til sejlads, Fusion-Link™ underholdningskontrol og mere. Med et robust, men raffineret design, har quatix 6 forudindlæste aktivitetsprofiler til næsten enhver sport og eventyr til til lands og til vands, herunder paddle boarding, golf, vandreture, roning, skiløb, kajaksejlads for blot at nævne nogle få.

Quatix-serien har slået sig fast som den mest sofistikerede og tilsluttede almindelige marine-smartwatch-serie på markedet i dag,” fortæller Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales. ”Uanset om du jager laks eller gedder, cruiser eller sejler, sejler kano eller kajak, har quatix 6 alt, hvad du har brug for på vandet. Med tilføjelsen af nogle af vores mest efterspurgte funktioner, som indbygget musik, kontaktløse betalinger og forudindlæste topografiske kort og skikort, har vi igen redefineret marine smartwatch-standarderne.”

Med daglig aktivitetstracking2 og en række forbindelsesfunktioner fungerer quatix 6 som et stilfuldt smartwatch, der kan bæres 24/7 og let overføres fra vand til land. Hold kontakten med quatix 6, der giver brugerne mulighed for at modtage notifikationer på deres håndled for indgående opkald, beskeder, e-mails og mere ved at aktivere smart notifikationer. Og takket være Garmin Pay™ kontaktløs betalingsløsning4 er det nemt at foretage køb hurtigt, mens du er på farten uden andet end uret.

quatix 6-serien indeholder også musiklagring på enheden på op til 2.000 sange, så brugere kan synkronisere afspilningslister fra flere af de mest populære musikservices til deres ur.

Styr båden med quatix 6

Takket være det fulde marinefokuserede værktøjssæt fungerer quatix 6 som et bærbart instrument, der, når det er parret med Garmin-elektronik ombord, kan streame NMEA® 2000-båddata for at give brugerne adgang til vigtig sensorinformation som hastighed, dybde, temperatur, vinddata og mere. Lige fra deres håndled, uanset hvor de er på båden. Ligesom tidligere modeller, kan quatix 6 også bruges til at kontrollere autopiloten for at ændre kurs, aktivere mønsterstyring og følge en GPS-rute når disse to er parret.

Med et quatix 6 er det nemt at markere og gemme et waypoint, hvor som helst på båden uden at skulle vende tilbage til roret. Det kan også bruges til at styre et underholdningssystem ombord takket være den indbyggede Fusion-Link Lite-app. quatix 6 tilføjer også support til valgfri

BlueChart® g3-diagrammer med integrerede Navionics®-data, så de kan bruges som både et dedikeret eller back-up-navigationsværktøj.

Specielt designet til vandet giver quatix 6 marine-entusiaster up-to-date tidevandsdata, der er downloadet for deres valgte område via en smartphone, og vil have adgang til disse data i syv dage. Det er også udstyret med en ankeralarm til at advare brugere om drift og en beregner, der fortæller brugeren, hvor meget ankerline, der bør rulles ud. Til fiskeri er der en konkurrencetimer og en fangstlog, som hjælper brugerne med at holde styr på den fisk, de har fanget, og den resterende tid, før de skal tilbage til vejning. Når det kommer til sejlads, er quatix 6 fyldt med SailAssist ™ -egenskaber med forbedrede sejlsportfunktioner som virtuel startlinje, afstand til startlinje, race nedtællingstimer og tack assist.

quatix 6 har også håndledsbaseret pulsmåling2 til stress tracking i løbet af dagen, håndledsbaseret pulsmåling til svømning og Pulse Ox6 iltmætning i blodet til understøttelse af avanceret søvnovervågning og akklamation. Plus, den innovative Body Battery™ funktion giver brugerne mulighed for at se deres krops energiniveau på ethvert givet tidspunkt, hvilket kan hjælpe med planlægning af træning, hviletider og søvn.

Teknikken

Med 47 mm, har quatix 6 en større og altid-på 1,3-tommers farveskærm med LED-baggrundsbelysning, så data er let synlige i ethvert lys. Med vandtæthedsklassificering til 100 meter7, er quatix 6 bygget til at modstå elementerne og kan prale af op til 14 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand, 24 timer i GPS-tilstand og op til 60 timer i UltraTrac™ batterisparetilstand. Takket være den nye tilpassede Power Manager kan brugerne også se og kontrollere, hvordan forskellige indstillinger og sensorer påvirker batteriets levetid og endda justere deres batteribesparende tilstande for at forlænge batteriets levetid undervejs.

Priser

Quatix 6 fås i to versioner: quatix 6 og quatix 6 Titanium. quatix 6 Titanium har ridsefast safirglas, titanium urkrans, knapper og bagkasse, og inkluderer et titaniumarmbånd samt en cirrus blue silikone QuickFit ™ rem til en vejledende pris på DKK 8.299. quatix 6 har en urkrans knapper og bagkasse i rustfrit stål, og inkluderer en captain blue silikonerem – vejledende salgspris på DKK 5.799. Kompatible marine produkter inkluderer: GPSMAP® 722/922/1222 Plus, GPSMAP 1022/1222, GPSMAP 7400, GPSMAP 8400, GHC ™ 20, GNX ™ vindinstrument og GNT 10. Urene er tilgængelige i Danmark fra medio april 2020.

I mere end 30 år har Garmin været banebrydende indenfor ny GPS-navigation og trådløse enheder og applikationer, der er designet til mennesker, der lever en aktiv livsstil. Garmin betjener fem primære forretningsenheder, herunder vejnavigation, luftfart, sport og træning, marine og outdoor. For mere information kan du besøge Garmin’s virtuelle presserum på garmin.com/newsroom, eller følge os på facebook.com/garmindanmark, twitter.com/garminnews eller youtube.com/garmin.

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.