Garmin vinder priser i 2 kategorier ved METSTRADE - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Garmin vinder priser i 2 kategorier ved METSTRADE

Garmin Force elmotor og GPSMAP 86i håndholdt marine-GPS vinder priser på METSTRADE, verdens største B2B-messe for marineudstyr.

Garmin annoncerede i dag, at virksomheden har vundet priser i to kategorier ved DAME Design Awards i 2019, en årlig konkurrence, der fejrer design af marineudstyr. Garmin Force elmotor og GPSMAP 86i håndholdt marine-GPS med inReach® satellitkommunikation modtog DAME-priser i kategorierne for maskiner, fremdrift, mekaniske og elektriske systemer og fittings samt marineelektronik og marine-relaterede software på METSTRADE-showet i Amsterdam, Holland, d. 19.-21. november.

Årets DAME-priser repræsenterede 118 deltagere fra 27 lande. En jury af branche- og designeksperter samt medierepræsentanter udvalgte 59 “nominerede” produkter blandt deltagerne, før de uddelte priser efter kategori.

”Det er en ære at vinde to af de syv DAME-kategorier, fordi priserne anerkender udstyr, der udmærker sig indenfor design, æstetik, funktionalitet og integration – kvaliteter og standarder, som vi er stolte af at leve op til med ethvert Garmin-produkt,” sagde Dan Bartel, Garmins Vice President of Global Consumer Sales. “Uanset om det er i en ny produktkategori for os som elmotorer eller med en etableret produktserie som GPSMAP, forpligter vi os altid på at levere de mest innovative produkter, der kan bruges på vandet.”

Igen en award til Garmin Force Elmotor

Garmin oplyser at elmotoren Garmin Force er 30 procent mere kraftfuld end de førende konkurrenter og giver lystfiskere mulighed for at bevæge sig hurtigere, sænke farten let, når de er nødt til at fiske langsomt og sørger for at man står bedre imod vind og strøm. Force elmotor er også den mest ydedygtige bådmotor, så lystfiskere kan regne med, at de kan være ude hele dagen. Den effektive børsteløse motor kører med enten 36V eller 24V, og når den kører med 24V, leverer Force en fremdrift, der kan sammenlignes med konkurrenternes 36V-motorer. Og takket være den børsteløse motor arbejder Force med næsten uhørlige lave niveauer af ekkolod- og motorstøj både under og over vandet.

LÆS OGSÅ:
En ambitiøs HighTech Predatorbåd
Garmin Force Elmotor

Force er den første elmotor, der har indbygget Garmin CHIRP traditionelt og Ultra High-Definition ClearVü og SideVü-scanningsekkolod. Den kan integreres trådløst med Garmin-kortplottere, og takket være sin indbyggede kurssensor og GPS tilbyder Force en nøjagtig virtuel ankerfunktion, der hjælper lystfiskere med at låse deres båd på deres fiskested hurtigt og præcist. Force kan også styres med den bekvemme trådløse fodpedal, der giver øjeblikkelig kontrol, eller med den inkluderede trådløse fjernbetjening, der har ankerlås, autopilotfunktionalitet og enkelt peg-og-sejl-bevægelsesstyring.

Siden lanceringen i sommer er Force elmotoren også blevet valgt som det bedste sejlsportstilbehør på ICAST-messen i 2019, og derefter udnævnt som den samlede ICAST Best of Show-vinder. Force er tilgængelig nu og fås med et justerbart skaft på enten 50 eller 57 tommer til vejledende udsalgspriser på henholdsvis DKK 31.799 og DKK 33.499.

Hæder til Garmin GPSMAP86i

GPSMAP 86-serien tilbyder Garmin inReach satellitkommunikation og tovejs besked- og sporingsteknologi3, så uanset hvor langt væk fra kysten turen går, er det let at holde kontakten. Ved hjælp af den verdensomspændende dækning af Iridium®-satellitnetværket giver GPSMAP 86i brugere mulighed for at kommunikere med ethvert mobiltelefonnummer, e-mailadresse eller en anden inReach-enhed, mens de bruger GPS til at spore og dele turen. Hvis brugeren aktiverer LiveTrack, kan venner og familie på land følge med og se brugerens placering. I tilfælde af en nødsituation kan sejlere bruge GPSMAP 86i til at udløse en interaktiv SOS for at få hjælp fra et døgnbemandet globalt overvågningscenter. GEOS, der er verdens førende inden for beredskabsløsninger og overvågning, vil alarmere beredskabspersonale og give opdateringer til brugerens nøglekontakter, samtidig med at de fortsætter med at give besked til brugeren, indtil situationen er løst.

Stort 3-tommer display

Med et 3-tommers farvedisplay, der kan læses i sollys, og et vandafvisende4 design, der kan flyde, kan GPSMAP 86-serien oprette forbindelse trådløst til Garmin-kortplottere og instrumenter om bord for at streame båddata i realtid. De håndholdte marine-GPS’er kan endda fungere som en fjernbetjening til en Garmin-autopilot ombord eller udvalgte FUSION® marinestereoanlæg og -højttalere. Trådløs enhed-til-enhed-forbindelse giver også brugere mulighed for eksternt at forbinde en af GPSMAP 86-seriens håndholdte enheder for at sende og modtage inReach-meddelelser på kortplotteren.

LÆS OGSÅ:
Cobra HH600E VHF - håndholdt sikkerhed

GPSMAP 86-serien af håndholdte marine-GPS’er blev lanceret på dette års Newport Boat Show, hvor den også blev kåret til det bedste nye elektroniske produkt. Serien er nu tilgængelig med vejledende udsalgspriser, der spænder fra DKK 3.299 til DKK 4.999.

Garmin GPSMAP 86

Garmin er årets producent af marine-elektronik for femte år i træk

Garmin blev for nylig udnævnt til årets producent for femte år i træk af NMEA (National Marine Electronics Association). En pris, der bliver givet til det mest anerkendte marineelektronikfirma for at støtte produkter på området. Garmins portefølje inkluderer nogle af branchens mest sofistikerede kortplottere og touchscreen multifunktionsskærme, ekkolodsteknologi, high-definition radar, autopiloter, søkort i høj opløsning, sejlads-instrumentering, audioudstyr, underholdning og andre produkter og tjenester, der er kendt for innovation, pålidelighed og brugervenlighed. Andre Garmin marinevaremærker inkluderer FUSION Entertainment, Navionics – en førende leverandør af navigationskort – og EmpirBus™.

Garmin – banebrydende design

I årtier har Garmin været banebrydende inden for ny GPS-navigation, ekkolod, kortplottere og andre trådløse enheder og applikationer, der er designet til folk, som lever en aktiv livsstil. Garmin betjener fem primære markeder, herunder vejnavigation, luftfart, sport, marine og outdoor. Find mere information i Garmins virtuelle presserum på garmin.com/newsroom, eller følg os på facebook.com/garmin eller youtube.com/garmin.

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.