Extreme Boats søger forhandlere i Skandinavien - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Extreme Boats søger forhandlere i Skandinavien

Extreme Boats er New Zealandske aluminiumsbåde i topkvalitet, med sejlegenskaber man ikke ser mange steder. Alle både er bygget i Marine Grade Aluminum og er særlig velegnet som trailerbåde på grund af deres lave vægt.

Søger seriøse forhandlere i Skandinavien

De New Zealandske kvalitetsbåde bliver importeret til Europa af Extreme Boats EU som er beliggende i England.

Direktøren Mark Divito udtaler: vi søger seriøse forhandlere, der sætter pris på at sælge kvalitetsbåde til kræsne sportsfiskere, der vil have nogle af de bedste både på markedet i denne klasse

Hvis du ønsker at blive forhandler af Extreme Boats kan du kontakte Mark Divito på mark@extremeboats.eu eller tlf.: +44 7920 453 990

Familiefirma med vokseværk

Extreme Boats er grundlagt i New Zealand i 1998 og alle deres både er baseret på deres eget design og et ønske om at bådene skal have et design, der er både pænt og funktionelt. 80 fuldtids medarbejdere arbejder på fabrikken, der dagligt ledes af Glenn Shaw og hans kone Diane. Extreme Boats producerer årligt omkring 300 både, der er fordelt på 21 forskellige modeller og sortimentet udvikles kontinuerlig. Bådene eksporteres til flere lande

Kvalitet fra start til slut

Bådene produceres helt efter kundens ønske og kvalitet og især svejsekvalitet er et af Extreme Boats varemærker og det betyder også at hver enkelt båd bliver bygget færdigt på værftet, for at sikre en ensartet og perfekt kvalitet.

Bådene er bygget i 4 til 6 mm Marine Grade Aluminium og kan leveres CE-mærkede efter gældende regler.

Off-Shore design med dyb V-bund

Alle både er designet til at have de bedste sejlegenskaber med dybe V-bunde og evnen til at sejle igennem bølgerne på ægte New Zealands maner.

Se med i denne video med en demonstration af hvor godt de klarer lidt off-shore sejlads og anvendes ivrigt til fiskeri:

3 bådserier i flere størrelser

Extreme Boats har 3 bådserier, der alle appelerer til primært sportsfiskeri, men det er bestemt også både der er velegnet til familiesejlads. De tre bådserier appellerer til forskellige former for brug fra dagture til både der i flere dage kan anvendes til overnatning. Mange trollingfiskere i Norden vil sætte pris på Game King modellerne, hvor der er mulighed for at stå i læ for vind og vejr.

Game King

Hvis du holder af fiskeri året rundt er Game King det sikre valg, da du kan stå godt beskyttet for regn, sol og vind i kabinen. Gode muligheder for montering af radar og så er der masser af dæksplads til fiskeri og muligheder for placering af downriggere på de brede lønninger.

Game King modellerne findes i størrelser fra 605 til 1185

Sport Fisher

En mere sporty udgave af Extreme Boats men med samme gode sejlegenskaber. Hvis du holder af vind i håret og ikke vil stå i en kabine eller har behov for at båden skal kunne komme ind i en lavere bygning, er det Sport Fisher du vælger. Vægten er lavere end Game King

Sport Fisher findes i modeller fra 500 til 645

Centerkonsol

Ultimativ fiskemaskine, når der prioriteres masser af fiskeplads, hvor der også er plads til at stå foran og kaste- eller pilke. Ultimativ opbygning med bred styrepult, hvor der er masser af plads til instrumenter og overdækning der beskytter mod vejrets elementer

Centerkonsolbådene findes i modeller fra 545 til 745

Du kan læse mere om Extreme Boats på deres hjemmeside www.extremeboats.eu og du kan se et udvalg her med dansk tekst

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.