Freak of Nature - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Freak of Nature

Under sloganet “Freak of Nature” har Quantum i forbindelse med deres 2020-nyheder præsenteret en række kunstagn, der er i særdeles holdbart men alligevel fleksibelt blødt plastmateriale – og samtidigt med at agnene er naturtro efterligninger.

Serien består af både sandart og aborre-efterligninger, men også en helt ny efterligning af en suder – sammensætningen af de forskellige agn er funderet i efterretninger fra bl.a. erhvervsfiskere, der qua suderens udbredelse ofte får netop suderen i deres garn.

Freak of Nature findes i vægtbelastede udgaver og med en transparent ske, og kernen i bevægelsesmønsteret er en ret solid krop, der med en svag rullende gang holder agnkroppen oprejst mens den agressive hale sørger for hugudløsningen. Hybrid Tench fungerer optimalt, når den trækkes med en hastighed på 2,2 til 3 kilometer i timen og kan fiskes i dybder på op til seks meter uden yderligere belastning.

Freak of Nature er allerede belønnet med flere priser – på den store hollandske messe Hengelsport- en Botenbeurs vandt den hele 2 priser, nemlig pris som Bedste agn til Rovfisk og Bedste Produkt

Tag et blik bagved kulisserne ved fremstillingen af Freak of Nature her

Langsom trolling

Muligheden for langsom trolling af kunst-agnene gør det ikke kun attraktivt for gedde og sandart, men en overraskende stor mængde maller sydpå har allerede fanget øje med denne kunstagn. Den anden efterligning, Swimbait Tench, kommer helt til sin ret, når hastigheden er lidt hurtigere nemlig 2,5 til 3,8 kilometer i timen. Takket være den indbyggede belastning kan den normalt nå bunden uden yderligere vægt. Det anbefales at bruge sideplaner, når der trækkes på lavt vand for derigennem at regulere den ønskede dybde for Swimbait Tench går rigtigt dybt – men det gør også at du med træk i stangen kan “trække” den 1-2 meter op i vandet og dermed er denne agn rigtig god til afsøgningi de pelagiske vandmasser.

LÆS OGSÅ:
Godt nyt til Predator-fiskere - nyt spændende grej-samarbejde !

Farver

Som du kan se af nedenstående studie-billeder, kan du se at der virkelig er kræset med farvesprayen, og specielt firetiger-udgaven er på sine egne lidt dunkle måde, virkelig fin. Når du ser agnene i solskin, vil det fremgå at de er lettere transparante, som giver den fordel at de altid “tager farve” af omgivelserne og derfor ikke stikker helt af.

Farverne er Shiner, Firetiger, Ghost, Real Tench og Green Tench

Freak of Nature SwimBait Tench og Hybrid Tench – I en uhyre vellignende efterligning af en suder, kommer disse store kunstagn i størelse på 23 cm og vægt på 270g. Hybrid Tench er med ske, og vejer derfor lidt mindre (175g) men længden er den samme
Freak of Nature SwimBait Perch og Swimbait Zander – Predatorer jager predatorer og derfor indeholder Freak of Nature-serie også mindre udgaver af både aborrer og sandart. Swimbait Perch har en længde på 15 cm og vejer 60cm mens Swimbait Zander er lidt længere (18cm) men vejer det samme.
Freak of Nature er målrettet fiskeriet efter store predatorer

I denne video ser du produktdirektør Dietmar Isaiasch forklare om den nye predator-serie

Suderen er helt almindelig

Suderen er en almindelig ferskvandsfisk i større vandhuller, moser, søer og langsomtflydende vandløb. Suderen er varmeelskende og mest talrig i lavvandede, næringsrige moser og småsøer med mudderbund og rigeligt med vandplanter, hvor den ofte udgør en væsentlig del af fiskebiomassen (den samlede vægt af fisk). I antal kan den dog sjældent måle sig med arter som skalle og rudskalle, som den ofte lever sammen med. 

Quantum Hybrid Tench og Quantum Swimbait Tench vil blive leveret i begyndelsen af ​​november til de fiskeributikker, der sælger Quantum-produkter.

One thought on “Freak of Nature

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.