Supra Cruz – sideplaner “made in Sweden” - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Supra Cruz – sideplaner “made in Sweden”

Vi har på redaktionen haft mulighed for at teste en sideplaner, som man ikke så ofte ser i Danmark – nemlig Ghost Tackle’s Supra Cruz, der er udviklet af Per Koch Schmidt, der tillige er en yderst aktiv og dygtig sportsfisker. Sideplaneren er af mange betegnet som værende en af markedets bedste og vi har derfor valgt at teste den på trods af at den indeholder bly og derfor kun kan anskaffes i Sverige

Opdriftskum i høj kvalitet

Skummet er det første vi bemærker når vi pakker en sideplaner ud af pakken. Det er fantastisk god kvalitet, virker meget fast og så er det skåret med meget skarpe kanter, der skråner fortil så der ydes mindst mulig vandmodstand og ikke mindst går godt igennem bølgerne, når laksen eller bælternes havørreder skal jages.

Skummet er af meget høj kvalitet og er skåret skarpt, så der ydes mindst mulig vandmodstand

God Allround sideplaner

Vi anvender sideplanere til både gedde, ørred og laksefiskeri og vi ser Supra Cruz sideplaneren som værende en fin størrelse til alle type, da vi ofte anvender ret tunge agn i geddefiskeriet.

Skarpe UV-farver gør Supra Cruz top-synlige på vandet

Gode detaljer på klemme og hægte

Gode velrenommerede Scotty-klemmer pryder Supra Cruz og det er tillige en fin detalje at hægten er en åben model, der let kan betjenes med en hånd og især når det er koldt er det en stor fordel at den kan betjenes let.

Scotty-klemmer i oversize spring-ring er vi bestemt ikke kede af. Husk at klemmen kan stilles i to hårdheder
En lille detalje med stor effekt – en åben hægte (Berkley easyclip) til fastgørelse på linen er nemmere at montere , især når det er koldt og fingrene fryser. Skulle du ønske en mere sikker hægte kan du montere en med lås

Let og stærk konstruktion

Sideplanerne er konstrueret i særdeles kraftig plast og det er i denne plastsammensætning at hemmeligheden bag succes-en er – de holder nemlig til lidt af hvert disse super-planere og med en vægt på bare 160 gram er vi i den bedre ende af vægtskalaen

LÆS OGSÅ:
Slowhand... knæk sandart-koden
Vingen til klemmen virker spinkel – men den er superstærk og den holder til det meste og så er den utrolig let og tilfører ikke meget tyngde – smart !

Ghost Tackle innovation

Ghost Tackle er en innovativ virksomhed og de står også bag en smart måde at vægtbelaste sin line på. En innovativ sammensætning af plast og gummislange gør at virksomheden har taget patent på denne.

Fastlåst klemme til venstre og løs klemme til højre. Når den er udløst kan den glide på linen

I video-en herunder ser du hvordan Ghost Catch n’Release virker

Ghost Tackle’s Catch n’Release kommer i en 3 styks pakning. Fin detalje med QR-koden der linker til Youtube-videoen

Du kan se mere om Supra Cruz sideplanere og deres andre produkter på deres hjemmeside HER

Priser indhentet hos trollingcenter.se:

Supra Cruz sideplaner sæt SEK 575,-

Catch n’ Release 10-pak SEK 288,-

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.