Twinler…Gummidyret der afgjorde 2x Predator Tour - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Twinler…Gummidyret der afgjorde 2x Predator Tour

Twinler er klassikeren fra Quantum, der er genopfundet – og som i forårets store konkurrencer i både Sverige og Holland, har fostret ganske spektakulære fangster!

I Predator Tour, Sweden vandt det tyske hold bestående af Freddy Harbort og Timo Rosche en overbevisende sejr, hvilket også indbragte de unge herrer førstepræmien på 10000 Euros.

Timo Rosche med flot svenske gedde
Twinlere klar til tjeneste på Vänern

Årsagen til Twinlerens succes skal nok findes i alsidigheden for den er virkelig god til såvel kaste- som til dørgefiskeri – specielt ved langsom fart vil de hyperaktive dobbelthaler diffentiere sig fra andre agn fra grejkassen. Twinleren kan rigges på et utal af måder både med og uden direkte blybelastning

Tyske Freddy Hartort med fin gedde
Vinderne af Predatour Sweden

Knap var Predator Tour, Sweden overstået, før at Predator Tour Holland, løb af stabelen fra den 30. maj til den 1. juni, sted i Holland for 12. gang.

120 deltagende hold bestående af topfiskere fra hele Europa fiskede i tre dage i Rhine-Maas-Delta og også i denne turnering blev Twinleren forskellen blandt de mellemgode og topplaceringerne, for Dietmar Isaiasch landede en gigantisk gedde på imponerende 125,7 cm !!!

Endeagnen, der sikrede Dietmar Isaiasch præmien for Predator Hollands største gedde

Fremhævet billede: Per Kreuz med fin gedde, også taget på Twinler.

LÆS OGSÅ:
Tips til sildefiskeri for hele familien

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.