Buster S – kvalitet og med masser af nyt til lystfiskerne - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Buster S – kvalitet og med masser af nyt til lystfiskerne

Buster Boats er blandt verdens største producenter af aluminiumsbåde, ikke mindre end 125.000 stk er det blevet til i de mere end 60 år, som de har produceret. Buster Boats er vist kendt af de fleste som en kvalitetsbåd, og hvor selv ældre både er særdeles eftertragtede på brugtbådsmarkedet.

Hvor programmet i begyndelsen var ret smalt, er der idag en Buster til næsten alle behov fra den mindste Buster Mini på under 4 meter til den gigantiske Buster Phantom på næsten 10 meter.  Ialt tæller bådprogrammet 20 forskellige Buster-varianter.

Fabrikanten af Buster både, Inha Works Ltd, er et datterselskab af Yamaha Motor Europe. Buster Boats bådproduktion er beliggende i Ähtäri, Finland

Op til 2017-sæsonen gennemgik en af de mest populære modeller Buster S, en modernisering og der er nu mulighed for at tilføje en række fiskerettede komponenter til den rummelige båd. Helt præcist består den samlede tillægspakke af en kasteplatform med montage af stol, monteringsplade til den frontmonterede elmotor, et opbevaringsrum til op til 5 x 8,5 fods fiskestænger og slutteligt et lille modul, til montering af display.

Skærmbillede 2017-11-14 kl. 17.49.24
En Buster S er særdeles rummelig og selv med fuld udstyrspakke, er der masser af fri plads i båden

Stangkassen giver også praktisk ekstra lagerplads til andet gear, hvilket også kan bruges under transport.

Oppe foran vil den støbte kasteplatform, give masser af plads til at viste med armene eller blot via det maksimerede udsyn give gode muligheder for at spejde efter jagende fisk.

Under kasteplatformen er der rigeligt med stuveplads til fiskegrej, baggage, batterier eller en baitboks.  Opbevaringsrummet åbnes via to store luger placeret ved bagenden af ​​kasteplatformen (se billede)

Den forreste ende af kasteplatformen huser ikke kun det midterste frontmagasin, der leveres som standard i Buster S, men også et separat opbevaringsrum til eksempelvis batteri, fendere eller anker. Kasteplatformen har som nævnt et aftageligt sæde (ej vist).

LÆS OGSÅ:
Trollingbåd med 800 hk på hækken
Skærmbillede 2017-11-14 kl. 17.49.35
Buster S med håndstyring – bemærk kassen til stænger på bagbordsside samt beslaget til displays

Beslag til den frontmonterede elmotor er placeret en anelse forskudt fra bådense midterlinie, og vinklen bliver perfekt således at der er fri passage.

 Let og let at trække

Buster S vejer kun 260 kg og er let at trække bag en bil på en ikke-bremset trailer. Båden fungerer bedst med et lidt større kraftværk: Yamahas nye 25-hk eller 30-hk påhængsmotor.

Buster S er tilgængelig i tre versioner: S’en, der styres med håndstyring og S1 med en sidekonsol; og SCC med en midterkonsol.

Pakken til fiskeri-tilbehør kan eftermonteres til alle Buster S-versioner af 2017/2018 modeller

Specifikationer:

Længde: 4.61 meter

Bredde: 1.81 meter

Vægt : 260 kg

Max antal personer : 4

Anbefalet motor: 20-30 hypheste

 

Priser:

Buster S med Yamaha F25, kr. 94.000,-

Beslag til frontmonteret elmotor, kr. 1.375,-

Kasteplatform inkl. stol, kr. 9.450,-

Stuverum til fiskestænger, kr. 5995,-

Holder for LAN instrument, kr. 980,-

Der henvises til nærmeste forhandler: Gribskov Trailer og Marinecenter

Læs også

Kasteplatform til jolle – gå i gang!

Verdenspremiere på Linder Arkip 530!

Ryds 438 BF – en seriøs fiskepartner

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.