C-Map Genesis bliver endnu bedre! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

C-Map Genesis bliver endnu bedre!

Den verdensomspændende korttjeneste C-Map Genesis har igennem de seneste år manifesteret sig som det foretrukne valg hos mange fiskere. Dette skyldes ikke mindst den stærke sociale profil, hvor lystfiskere over hele verden deler deres logninger og dermed styrker hinandens fiskeoplevelser.

Og det bliver endnu bedre… for C-Map Genesis er i fuld gang med at forbedre zoom-levels på deres kort, hvilket betyder at du på ethvert kort dynamisk kan zoome ind/ud uden at miste hverken overblik eller detaljer.

Logningsområde for logningsområde er i fuld gang med at blive opdateret – eksempelvis er Tyrifjorden nordvest for Oslo allerede tilrettet. Tyrifjorden er et område, som ildsjæle som f.eks. Erik Grimsøen og andre har kortlagt 79% af det samlede areal – og har du et login til C-Map Genesis kan du downloade det socale kort til din Lowrance, Simrad eller B&G multiinstrument. Ønsker du ekstra-features såsom vegetations- og bundhårdhedslogninger kan du opgradere til C-Map Genesis Edge til $99/år.

Tyrifjorden er allerede opdateret med den nye funktionalitet – og selvom du har zoomet ud, har du et fornemt overblik:

Skærmbillede 2017-10-25 kl. 22.16.51

Det nye dynamiske zoom giver også et fuldt detail-billede – prøv lige at se den skrænt fra 20 til 60 fod! Et godt og opdateret dybdekort giver dig en masse fordele, så du kan fiske effektivt.

Skærmbillede 2017-10-25 kl. 22.17.47

Skærmbillede 2017-10-25 kl. 22.07.46.png
På C-Map Genesis website kan du se dine egne kort samt det som andre hjælper med at kortlægge

LÆS OGSÅ:
Få en kæmpe fordel i sandart-fiskeriet!

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.