3 x sandart over 12 kg! Se videoen af alle fangsterne her - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

3 x sandart over 12 kg! Se videoen af alle fangsterne her

Advarsel! Store fisk

Den dygtige lystfisker Rasmus Christensen, har i dette år, sat nye grænser for både sit eget – men også alle vores andres sandartfiskeri. Hvis du er trofast læser her på Smaabaadsnyt, så har du sikkert set nogle af billederne men nu har Rasmus barslet en yderst veldrejet youtube-video sammen her, som vi her på redaktionen bestemt synes, er et kig værd. er du i den seneste tid stødt på som een af de allerdygtigste predatorfiskere og i særdeleshed har Rasmus knækket koden på de store sandarter. Nu har Rasmus været et smut i Finland og minsandten om han ikke kroner turen med een af de allerstørste sandarter nogensinde fanget på stang – hele 15,06 kilo fordelt på blot 99,8 cm. Stort tillykke til Rasmus fra redaktionen.

Rasmus med årets største sandart på hele 15,06 kilo fordelt på blot 99,8 cm.

LÆS OGSÅ:
Store fisk fanget ved NJSK Havkonkurrence