TUN-FEBER! 5 x dobbelt hug! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

TUN-FEBER! 5 x dobbelt hug!

Også i Norge er der i øjeblikket gang i fiskeriet efter blåfinnet tun – og eet af Nordens dygtigste teams er A-Team Trolling, der i weekenden har oplevet og filmet en ganske enestående og nervepirrende situation. Over en længere strækning fulgte teamet 3 blåfinnede tun og fik timet at deres spreaderbars lige præcist krydsede tunfiskene. I dette klip, som er optaget af Jarle Olsen fra Team Blega, kan du opleve den ophidsede stemning på båden samt de 5 gange at tunfiskene hugger på agnene.

Video på 2:23 min med tunfiskene – klik på billedet

Fem bomhugg – makrellstørjer – Skyhøyt spenningsnivå i teamet

Fantastisk film Jarle Olsen filmet i går av tre stripene makrellstørjer som vi oppdager foran båten, etterfulgt av fem bomhugg på spreaderbarene😀👍😅 Opplevelse for livet, selv om det ikke ble noe snellehyl🎣

Slået op af A-Team trolling i Lørdag den 20. august 2022

Direkte link til video (Facebook): https://www.facebook.com/153411044778677/videos/5628522737246540

Du kan se mere til A-Team Trolling her: https://the-a-team1.blogspot.com/

A-Team Trolling sammen med Jarle Olsen fra Team Blega
A-Team Trolling spreaderbar som udløste det 5-dobbelte hug
Udstyret som A-Team Trolling bruger efter blåfinnet tun

Det er ikke første gang at gæsten Jarle Olsen har fanget blåfinnet tun – både i 2020 og 2021 var han sammen med Team Blega med til at fange en stor tun på 250 kilo henover 2 timer og 20 minutter – også denne tunfisk blev fanget på spreaderbar.

Tema Blega med tun fisk fra 2021

LÆS OGSÅ:
Første tun fanget !