Tilmelding til Predator Cup 2020 begynder onsdag! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Tilmelding til Predator Cup 2020 begynder onsdag!

Sidste års store succes for Predator Cup vil forventelig bringe en lang række af rigets fremmeste predator-fiskerne til tasterne, imorgen onsdag den 1. april 2020 kl. 12.00, hvor tilmeldingen til Predator Cup 2020åbnes.

Der er i 2020 ingen opdeling i forskellige kategorier, så hvor det i 2019 gav plads til 75 både og 21 kajakker, så vil der i dette års turnering være plads til ialt 85 både med op til 3 deltagere i hver. og der er blot 85 pladser så du skal nok være en anelse rap, hvis du og kammeraterne vil nå at have en plads.

Arrangementet er lørdag den 10. oktober og søndag den 11. oktober 2020.

Hop ind på predatorcup.dk for at læse mere om arrangementet eller tilmeld dig direkte på Effektlagerets hjemmeside

Klik på billedet for at hoppe til predatorcup.dk

så Mens mange predatorfiskere venter på geddepremieren 1. maj, kan det være relevant at stille skarpt på efterårets store Predator-konkurrence, nemlig Predator Cup 2019. Igen i år forventes der en stor søgning til arrangementet – det har ry for en god og kammeratlig afvikling krydret med masser af gode fangster og fine præmier. Selvom der er et stykke tid til oktober, så har der været mange tilmeldinger allerede. Tillagt at gedderne i Stege Nor får sig en velfortjent hvilepause, så forventes det at årets PredatorCup vil sætte rekord i antal tilmeldte bådteams.

Nye tiltag har igen set dagens lys – for et par år siden blev det indført at der skulle fiskes på 2 forskellige lokationer og der er i tilmeldingsgebyret virkeligt disket op med noget for pengene – slæbested, morgenmad begge dage samt endegrej for 1.000,- er bare noget af det, der erhverves for det beskedne gebyr på 300,- pro persona. Derudover er der flotte præmier og hyggeligt fiskeri i omgivelser hvor der er garanti for afholdelse qua at søerne ikke er så vindfølsomme som havkonkurrencerne.

LÆS OGSÅ:
Suzuki Selektiv Rotation - fleksibilitet og tryghed

De jyske søer har tilstrækkelige vidder til mangfoldige deltagere og der er fortsat ledige pladser til den eftertragtede konkurrence, der afholdes den 10. og 11. oktober 2019. Tilmelding sker på Predatorcup.dk, hvor der også løbende vil komme informationer om arrangementet

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.