Kom til gratis infoaften om helleflyndere - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Kom til gratis infoaften om helleflyndere

Gratis arrangement ved Effektlageret

Overvejer du at tage en tur til Havøysund med Effektlageret? Så kom til vores spændende infoaften, hvor du kan få detaljerne om turen, samt alle dine spørgsmål besvaret. Mikkel fra butikken og Jacob fra purefishing, som begge er voldsomt dygtige fiskere, og som de seneste år, virkelig har knækket koden med kastefiskeriet. (109 helleflyndere på en dag!!), vil på aftenen stå klar og vise jer billeder og fortællinger om fiskeriet, campen osv. På aftenen vil der også være mulighed for at købe grej til turen til super priser!

HVOR: Effektlageret på Vejlevej 70, 8700 Horsens

HVORNÅR: Onsdag d. 18 Maj 2022 Kl. 18-21

VARIGHED: Ca. 3 timer

PRIS: Gratis! Effektlageret vil stå for en øl/vand

Vi bringer her nogle enkle tips til at gøre det mere sikkert for fritidsfiskere, der bruger din båd eller fiskejolle memeget stærk strøm er det også en god ide at medbringe et drivanker, der kan holde næsen op i vinden/bølgerne og nedsætte drivhastigheden.

Nærmere information om arrangementet / tilmelding findes her

LÆS OGSÅ:
NJSK Havkonkurrence 2018