Sindsyg helleflynder-tur – 165 stk ialt ! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Sindsyg helleflynder-tur – 165 stk ialt !

At Mikkel Matzen er en dygtig predator-fisker er der vist ikke så mange der er i tvivl om. Med mange års erfaring hos Effektlageret og som testfisker hos Savage Gear, har han i årevis hjulpet mange fiskere til de rette metoder og grej. Men selv en dygtig fisker med mange års erfaring, kan blive overrumplet af det fantastiske fiskeri ved Havøysund. Hans tur derop med hans kammerater Magnus og Jacob går nok ikke i glemmebogen lige med det samme

Jeg er stadig øm i kroppen, selvom der snart er gået en uge efter jeg er kommet hjem fra en af mine mest succesfulde fiskerejser til dato. Turen er endnu ikke helt sunket ind og virker stadig uvirkelig!

Da Mikkel og hans kammerater besøgte campen sidste år fangede de 68 helleflynder på en lille uges fiskeri og det var deres hidtil bedste resultat.

Vi havde ikke regnet med, at det kunne gøres ret meget bedre! Jakob og jeg har nu i en del år været rigtig uheldige med vejret og ikke følt, at vi har fået det optimale ud af vores ture til det nordnorske. Men i år havde vejrguderne endeligt hørt vores bøn! Vi stod nu med muligheden for, at fiske på pladser, som vi i så mange år har drømt om at fiske, men ikke har kunnet pga. dårligt vejr. 

Fladt vand, solbriller på og helleflyndere på størrelse med en hoveddør – så bliver det ikke bedre !

165 flyndere på 6,5 dags fiskeri

Fiskeriet i år var utroligt og som dagene gik, fik de mere og mere styr på hvilke pladser, der virkede bedst og blev bedre og bedre til at komme hurtig på fiskene.

LÆS OGSÅ:
Tun-eventyret fortsætter - Nordmænd skal også mærke tun

“Vi har ikke antal på hvor mange gange vi stod med dobbelthug og sågar også tripplehug. Trippelhug kan nu ikke anbefales! 🙂

Samlet set fik de 165 flyndere på 6,5 dages fiskeri med de største fisk over 160 cm !! – sådan skal det gøres. Alle kastefisk er fanget på Savage Gear Sandeel 100gram og 150gram udgaven. Det har vist sig at være en vanvittig agn til helleflyndere.

Mikkel beretter på hans facebook-side Mikkel Matzen Fishing, at der er tale om kastefiskeri i verdensklasse! Men det kommer ikke kommet ad sig selv. Alle de foregående år har bidraget til finjustering af vores grej, vores teknik og forberedelsen til turen her har taget en del timer. På selve turen har vi bare knoklet på og ikke holdt så meget som et minuts spild pause. Vi har tilbragt mere tid på vandet end nogensinde før.

Overvejer du en tur til Havøysund næste år, så tag et smut ind til Effektlageret og få lidt tips med på vejen eller book en tur sammen med dem i 2021. Mikkel kan kontaktes på denne mail (2020 er fuldt booket)

Savage Gear Sandeel var agnen, der loggede de fleste fisk til hug – Mikkel er vildt imponeret over især krogenes gode kvalitet

6 thoughts on “Sindsyg helleflynder-tur – 165 stk ialt !

 • 08. september 2019 kl. 18:17
  Permalink

  hvad er prisen for sådan en tur ?

  Besvar
  • 08. september 2019 kl. 18:52
   Permalink

   Turen koster 9100,- og dækker leje af båd, bolig, transfer fra lufthavn.

   Besvar
 • 08. september 2019 kl. 20:52
  Permalink

  !65 kveiter på 6,5 dage, kan i sandsynliggøre det ?

  Besvar
  • 08. september 2019 kl. 20:57
   Permalink

   Ja via gengivelse af lystfiskernes opslag og disses troværdighed alment set

   Besvar
   • 09. september 2019 kl. 19:52
    Permalink

    En meget tynd bevisførelse !

 • Pingback: Kom til gratis infoaften om helleflyndere

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.