DOBBELTHUG! Endnu en laks over 20 kg! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

DOBBELTHUG! Endnu en laks over 20 kg!

Dobbelthug på Abelssons båd

Johan Abelsson behøver vist ingen yderligere introduktion i trolling-kredse – og skulle du have lyst til at læse nærmere om en af Skandinaviens dygtigste indenfor sit felt, har vi her på Smaabaadsnyt tidligere bragt en artikel om Johan, hvor han også deler rundhåndet ud af sine tips og tricks.

Booket tur med gevinst

Patrick og Matthias har i de sidste 2 dage været booket ind på Johans båd og man må sige at de har været heldige både med vejret – og så topper de deres tur med en imponerende laks på hele 20,2 kg. og 119,5 cm – uden fedtfinne. De 2 viste laks blev taget i et stort dobbelthug på riggeren – den store laks blev taget på en sort Soft Finny fra Rhino

Matthias med sin flotte laks på hele 20,2 kg
Matthias med sin flotte laks på hele 20,2 kg
De 2 laks blev taget i et hektisk dobbelthug på riggeren

LÆS OGSÅ:
Prof-tips til trolling i Østersøen