Oplev både og motorer virtuelt! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Oplev både og motorer virtuelt!

Jørgensen & Dahl A/S er repræsentant for førende varemærker indenfor lystsejlads, blandt andet Mercury, MerCruiser, Uttern, Smartliner, Bayliner, QuickSilver, Quicksilver Rib både, Linder og 1stMate – og de sætter med deres nye virtuelle boatshow helt nye standarder og rammer for hvad der kan opleves maritimt.

Masser af fordele

Det er måske ikke så underligt at vi igennem de sidste 12 måneder, har valfartet rundt på det virtuelle internet for at finde informationer og nyheder, i endnu højere grad end tidligere. Coronaen trækker spor alle vegne, nogle oplever begrænsninger mens andre får endnu mere vind i sejlene – et godt eksempel herpå er det maritime Danmark, hvor der overalt meldes om rekordhøje omsætningstal, fuldt bookede havne og udsolgte varer hos forhandlere og bådudstyrsforretninger.

Virtueltboatshow.dk hedder det innovative tiltag fra Jørgensen & Dahl, og det nye virtuelle maritime samlingspunkt kombinerer en lang række af spændende båd- og motorpræsentationer med en geografisk rundtur til nogle af landets førende bådforhandlere.

Hvor du på en almindelig bådmesse, skal konkurrere med andre messegæster eller opleve ventetid for at få en snak med een af specialisterne, så kan du på virtueltboatshow.dk selv vælge hvad og hvornår – nemmere bliver det bare ikke. Og når du så har gennemset hvad du måtte ønske, kan du med et fingerknips klikke dig videre til din foretrukne forhandler.

Henriette Laigaard, Marketingansvarlig hos Jørgensen Dahl fortæller: Vi har fokus på at kunden så vidt muligt får følelsen af at stå ved en given bådmodel, og næsten kan mærke den under sig. Derfor vil bådudstillingen strømme over af gennemgribende video optagelser, hvor en af vores eksperter gennemgår modellerne fra A til Z. Der er aldrig før blevet lavet en virtuel bådudstilling i Danmark, så derfor betragter vi os som pionerer indenfor dette felt.

Førende brands

Det, der gør virtueltboatshow.dk helt unik, er den store samling af brands indenfor både samt det fulde program indenfor Mercury og Mercruiser. Uanset om dit primære behov er hyggesejlads med familien, ambitiøst trollingfiskeri eller vandski med vennerne, så vil der være et passende udvalg af både at vælge imellem. På den vis vil du finde masser af nyttig viden – også selvom du ikke søger en specifik båd, så vil du via eksperternes gennemgang blive en hel del klogere.

Virtueltboatshow.dk indeholder nogle af verdens mest kendte brands indenfor kvalitetsbåde og motorer

Banebrydende 3D

Du kender det sikkert fra bådmesserne, du vil egentlig gerne op i en båd for at kigge nærmere men så skal du have skoene af eller der er 5 andre i køen før dig – men det hører hermed fortiden til, for nu kan du springe virtuelt ombord i båden, og via et 360 graders view udforske båden på egen hånd, helt uden forstyrrelse. På visse af bådene kan du desuden hoppe ind i kabinen eller andre rum på båden – nemmere bliver det næsten ikke !

Virtueltboatshow byder på båd-fremvisninger – også i 360 grader!

Masser af motor-nyheder!

En væsentlig del af din nye marine-ekvipage er motoren, hvad enten at du er til en påhænger eller indenbordsudgaven. Det er her at du med eksperternes råd kan erhverve dig netop den motor, der passer præcis til din båd og giver dig mulighed for at opnå attraktive fordele såsom kraftoverskud eller god benzinøkonomi.

Her i februar måned lancerede Mercury et teknisk vidunder i form af deres helt nye V12 Verado med hele 600 hestekræfter og du får naturligvis på siden en eksklusiv gennemgang af topmodellen.

Har du brug for en motor, så spænder Mercurys program fra de mindste motorer, henover de populære 40-150HK og så op til de kraftfulde V6, V8 og så den nye V12. Kort sagt uanset behov og rådighedsbeløb, så kan du finde en motor, der passer til dig.

Mercury V12 Verado er naturligvis med på det virtuelle boatshow

Sikkerheden er også med

Når du færdes til søs, er det utroligt vigtigt altid at tænke på sikkerhed. Ingenting er vigtigere end at komme sikkert i havn under alle tænkelige forhold, derfor indeholder det virtuelle samlingspunkt også et helt afsnit omkring 1stMate, der er et banebrydende koncept, der sikrer dig mod tyveri men også rummer en række sikkerhedselementer såsom automatisk stop af motoren, hvis kaptajnen med 1stMate vedhænget falder over bord samt automatisk giver andre personer besked om GPS position.

Virtueltboatshow.dk har åbent 24/7 helt frem til den 11. april klokken 16.00


Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.