Trolling-tips fra eksperterne og mere læsestof - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Trolling-tips fra eksperterne og mere læsestof

Mange er nu allerede igang med at pudse grejet af til den kommende laksesæson og der er allerede også de første spæde fangstmeldinger, så måske bliver det en drømmesæson som vi alle går og kan se frem til. Ventetiden kan jo også bruges til et lille genbesøg på artikler vi bragte for et par år siden, hvor nogle af de bedste laksefiskere gav deres hotteste tips – det er bestemt god læsning, når taktikken skal lægges og nye metoder skal afprøves. Se dem herunder

Der er mere endnu i vores store trolling kategori

Hvis du gerne vil læse mere om trolling er der mere læsestof i ca. 50 artikler om emnet, hvor du kan gense de største fangster og læse mere om grejnyheder og andet spændende relateret til trolling. Du finder trollingtema HER

Har du en ide til mere trollingstof så send os en besked

Kom gerne med input til nyt stof

Vi vil gerne fortsat intensivt dække især trollingfiskeriet og måtte du sidde inde med ideer til grej, tips/tricks eller udstyr som du syntes vi skal dække i en dybdegående artikel så send os meget gerne en besked på info@smaabaadsnyt.dk

LÆS OGSÅ:
Nyheder fra finske VK

One thought on “Trolling-tips fra eksperterne og mere læsestof

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.