Predator Cup 2019 – Dramatik i toppen! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Predator Cup 2019 – Dramatik i toppen!

Det sindrige og meget spændende pointsystem fra arrangørerne ved Predator Cup skaber hvert år ualmindelig meget spænding om placeringer – de 2 dages placeringer lægges sammen og teamet med lavest score vinder. Dette betyder at man ikke alene skal fiske godt men også at andre kan have direkte indflydelse på at man løber med hæderen og det eftertragtede trofæ.

Årets konkurrence blev igen tæt – meget tæt ! For i toppen adskilte blot een placering, de 3 øverste hold!

Danmarks bedste Predator-team anno 2019: Team Pedersen med skipper Allan Pedersen og sønnen Rasmus Pedersen. Vandt med en 5. plads lørdag og en delt andenplads søndag. Sejren blev grundlagt gennem 4 gedder og 6 aborrer, hvor specielt søndagens aborrer var i særklasse med hhv. 39, 42 og 43 cm. At Team Pedersen har et godt tag på aborrerne er velkendt – i 2018 fangede de konkurrencens største aborre på 46 cm.
Team Hot-Shads med skipper Lars H. Redant og Flemming Jensen byttede 3. pladsen ud fra 2018, med en flot 2. plads i årets Predator Cup. Blev nr. 6 på førstedagen og på et delt 2. plads om søndagen. Teamets point blev funderet gennem fuldt hus i aborrer (6 stk.) og 3 gedder på hhv. 58, 64 og 78 cm.
Helt nye i Predator Cup – sammenhæng var det gæve midtjyske Team Kobbelgaard Fishing med brødrene Mads og Kristian Kobbelgaard (midt for og til højre) og Ian Olsen (til venstre). Det ambitiøse team var godt fiskende begge dage og var med hhv. en 3. og en 5. plads med helt fremme. Præsterede som det eneste team i hele konkurrencen at mestre 5 fangede gedder, men lå et mulehår bagefter på aborrerne.
Team High 5 Lures med skipper Finn Sloth (til højre), Andreas Strand (til venstre) og Kasper Kjær. Var som vanligt godt fiskende, men var ramt af motorproblemer om lørdagen, hvilket resulterede i en 8. plads og ramte en 6. plads om søndagen.
Team Dansebåten med skipper Henrik Falck, Kurt Blicher og Peter Nissen var stabilt fiskende og ramte en 11. plads om lørdagen og en 7. plads om søndagen, hvilket gav teamet en flot 5. plads samlet set.

Fra Kurt Larsen, der sammen med Morten Beck Nielsen sikrer valide resultater, forlyder det til illustration af de små marginer, at havde Team Hot-Shads blot fanget en aborre, der havde 1 cm længere eller en gedde på 2 cm længere, så havde de vundet konkurrencen! Det havde givet dem 422 point om søndagen, hvorved at de havde fået 2. pladsen for sig selv. Derved ville Team Pedersen og Team Hot-Shads begge opnå 8 placeringspoint og med det samme pointantal på 642 point, men ville vinde med den allermindste margin, nemlig at erhverve flest point om søndagen.

Dette er i sandhed små marginaler…..

I Kajakrækken var der både hygge og benhård konkurrence – på den flotte 1. plads kom Team Basse, bestående af Jesper Aksvig, der var virkeligt godt fiskende både lørdag og søndag. En 1. plads lørdag og en 3. plads søndag, rakte til en flot samlet vinderplacering
Alle de stolte og dygtige Predator-vindere fra årets Predator Cup 2019
Der var mange der spærrede øjene op, da forlydender om en fin sandart-fangst dukkede op – 4,1 kg og flotte 79 cm – det var endnu engang Team Danish Predator Fishing, bestående af Marcus Møller Andersen og Robin Berggreen Andersen, der havde udvist gode fiskeegenskaber. De dygtige juniorer vandt som nogle vil huske, juniorkonkurrencen i 2018 og satte desuden alle andre teams til vægs om lørdagen, hvor de var bedst af alle – desværre for teamet nåede de ikke samme niveau på Skanderborg Sø og endte på en samlet 16. plads
Ikke den værste timing at fange en flot sandart på konkurrencens førstedag – sandarten blev nappet på en Drop9 fra High5 Lures
Team Kaos 2, bestående af Toke og Maria Trentemøller fangede konkurrencens største gedde på 106 cm. Havde desuden 3 andre fine gedder og landede samlet på en flot 6. plads
Team Kaos 2´ fine gedde fra om lørdagen
Med en flot aborre på 46 cm vandt Team Sabotage prisen for konkurrencens største aborre på 44 cm – udover Team Sabotage havde 3 andre teams aborrer på samme mål og præmie blev fordelt ved lodtrækning . Udover skipper Frederik Sander består teamet af Tristian Sander, Harald Nielsen og Morten Ulriksen.
Frederik Sander med den flotte aborre
Den fine Garmin-lodtrækningspræmie gik til Team DMK med skipper Daniel Kristiansen i spidsen.

Skulle du have lyst til følge mere med i hvad Predator Cup, er for et arrangement – kan du følge med på denne facebook-side

LÆS OGSÅ:
Boat Show 2019 med masser af nye tiltag for småbådsejerne og lystfiskere

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.