Rekordernes Predator Cup - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Rekordernes Predator Cup

I weekenden har 250 af rigets dygtigste predatorfiskere intensivt dystet om at opnå titlen som Danmarks bedste Predatorteam. En kamp, der aldrig har været mere indædt, for arrangørerne bag Predator Cup kunne tidligt melde alt udsolgt da 75 bådteams og 21 kajakker var tilmeldt – dette er det højeste antal deltagere hidtil.

Der er mange grunde til at Predator Cup er i så kraftig vækst:

  • arrangementet er veltilrettelagt og egnet for alle uanset om man er nybegynder eller øvet predatorfisker
  • stort set alle både fanger fisk
  • selvom det er en konkurrence, hersker der en hyggelig stemning hvor alle hjælper hinanden
Rekordstor tilmelding gav masser af fremmøde i Indelukket, da årets Predator Cup blev skudt igang lørdag morgen
Skippermøde søndag morgen, hvor de 250 deltagere blev briefet ved Skanderborg Sø

Konkurrencen har i flere år haft omdrejningspunkt hos Silkeborg Fiskeriforening og Skanderborg Lystfiskerforening garneret med solid støtte fra Effektlageret. Også på fangstsiden blev der sat nye rekorder, for og der var igen virkelig gang i fiskeriet!

Der blev sat ny rekord i sandart, da Team Danish Predator Fishing fangede en flot sandart på 4,1 kilo og 79 cm under lørdagens fiskeri.

Der blev sat ny rekord i antal fangede aborrer – ikke mindre end 328 indmeldte aborrer mod sidste års 193 stk.

Der blev sat ny rekord med størst gennemsnitlig aborre-størrelse – da søndagens fiskeri på Skanderborg Sø, resulterede i en middelværdi på aborre på flotte 28 cm mod sidste års 26 cm.

Aldrig har der været så mange aborre-fangster over 40 cm ! Hvor der i 2018 var 3 aborrer over 40 cm, så var der i årets Predator Cup hele 25 aborrer over 40 cm. Aborrer mellem 35 og 40 cm, var der også markant flere af, da de kyndige deltagere præsterede hele 17 fangster af disse, hvilket var næsten en fordobling i forhold til 2018.

LÆS OGSÅ:
Predator Cup 2021 - stort drama i toppen !

Skanderborg Sø er mekka for store aborrer og aldrig har der været indrapporteret så mange store aborrer over 35 cm om søndagen – hele 38 stk, hvilket er mere end 4 gange flere end i 2018.

Starten lørdag morgen, hvor de knap 100 både drog ud i jagten på store predatorer – Predator Cup er for alle uanset bådstørrelse
Selvom det er en benhård konkurrence, er der masser af overskud til hygge og spas > her Morten Bjarkov Petersen og Anders Bylov fra Team Piketeam Ferrari / Den jyske geddemafia

Starten på søndagens fiskeri til Predator Cup 2019

3 thoughts on “Rekordernes Predator Cup

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.