Supersize Sandart: 11,5 kilo !!! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Supersize Sandart: 11,5 kilo !!!

Kæmpe sandart !!

Det er kendt af mange at Sverige rummer mange – og rigtig store sandart. Men det er ikke hverdagskost at fange sandart over de magiske 10 kilo og i særdeleshed ikke fisk over de imponerende 11 kilo, men det er her i april måned lykkes af dygtige Henrik Johansson.

Henrik havde en sammen med sin gode fiskekammerat Patrik Eriksson planlagt et sats på en tirsdag aften, hvor fiskelykken for alvor indtraf. Med hjælp fra sit ekkolod, fik de syn for en større fisk, som de kastede til – først viste den ingen interesse men efter nogle forsøg lykkes det endeligt at få den i hugget, og Henrik kunne straks mærke at der var tale om en rigtig stor fisk.

Kl. 23:30 kunne han nette sandarten der vejede imponerende 11500 gram og målte 96 com – og for at toppe den fantastiske tur, kunne Patrik også sætte ny rekord på selvsamme tur, da han senere på aftenen fangede en sandart på 9002 gram. Derudover fik de en masse fisk på mellem 4 og 5 kilo. Den svenske rekord for sandart ligger på 12530 gram / 97 cm – og den rekord har Henrik som ambition en dag at kunne slå.

LÆS OGSÅ:
20.000 stk. 3-kilos dambrugsørreder på slap line i Storebælt