Sikke en tur! Gedde på 18,1 kg og sandart på 10,1 kg!!! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Sikke en tur! Gedde på 18,1 kg og sandart på 10,1 kg!!!

Den dygtige vertikalekspert Rasmus Christensen fra Team Westin Danmark fortsætter sit flotte fiskeri – denne gang med flere flotte fisk. En stor gedde på hele 125 cm og 18,1 kilo nappede en Black Mamba Twin Teez. Derudover fik Rasmus og hans kammerat Hans Rose så også lige et par kapitalsandarter på henholdsvis 7,3 kg og 10,1 kg!

Følg Team Westin her: https://www.westin-fishing.com/en/

Læs lidt fra Rasmus egen beretning her:

  • Vejret var dårligt, men fiskes skulle der. Hans Rose kom med og vi gik over forventningerne med 7,3 og 10,1 kilo gedde. Senere i løbet af natten fiskede jeg længe på et lille ekko i bunden af de høje bølger, inden det lykkedes at få fisken til at rejse sig – og snart var endnu en megagedde i båden: 125 cm og 18,3 kilo! Denne gang var det en Black Mamba Twin Teez, der regerede.

Vi siger stort tillykke til Rasmus – Klik her for at læse mere om Westin vertikal -T:

https://www.westin-fishing.com/se/products/vertical-jigging–vertical-jigging-t/w8-vertical-jigging-t

LÆS OGSÅ:
Ny DK-rekord i helleflynder!!

2 thoughts on “Sikke en tur! Gedde på 18,1 kg og sandart på 10,1 kg!!!

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.