Sidste chance inden gedderne fredes den 15. marts - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Sidste chance inden gedderne fredes den 15. marts

Nye regler træder i kraft i næste uge

Sidste sommer kom der nye regler for fredning af gedder i ferskvand, og det betyder, at gedderne nu er fredet allerede fra den 15. marts og ikke som tidligere fra 1. april. Fredningen gælder fortsat frem til og med 30. april – dette betyder at den kommende weekend vil være den sidste chance for mange, for at fange en stor predator inden fredningen. Husk at der er lidt andre regler hvis du fisker i saltvand/brakvand – her begynder fredningen fortsat 1. april og gælder nu frem til 15. maj 2022.

Det er sidste chance for en god geddetur – den nye fredningsperiode begynder på tirsdag den 15. marts og varer frem til 30. april 2022

LÆS OGSÅ:
DBC udsolgt på få timer