Kæmpegedde på 20,18 kg !!! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Kæmpegedde på 20,18 kg !!!

Den dygtige vertikalekspert Rasmus Christensen fra Team Westin Danmark har endnu en gang imponeret med en flot flot Predator. En stor gedde på hele 132 cm og 20,18 kilo under sin turné i Holland. Fisken tog en 20 cm Twin Teez i farven Bass Orange blev fightet med en 28-52 grams W8 Vertical Jigging-T stang.

Følg Team Westin her: https://www.westin-fishing.com/en/

Læs lidt fra Rasmus egen beretning her:

  • Havde givet gedderne en dags pause. Jeg havde fundet nogle rigtige store fisk, men de virkede pressede. Jeg valgte at springe en nat over og fiske dagstimerne efter sandart er andet sted. Havde en svær dag 9 timers fiskeri med 3 små sandart som resultat. Humøret var ikke i top, men jeg havde besluttet jeg også skulle ud hele natten. 2 timers søvn og så bare i gang. Med søvn i øjnene strejfede tanken om at blive liggende i sengen, men jeg kom på vandet og startede mit fiskeri. Fik hurtigt en gedde på 98 cm og en lille sandart. Men efter det døde det. Så ikke en fisk i 3 timer. Fiskede meget forskellige områder af, men vidste hvor jeg havde set de store fisk de andre dage.
  • Så et meget lille signal på bunden som mest af alt lignede en flad sten, men har erfaring med at de største fisk ofte står sådan. Fiskede længe på den og ingen ting skete. Hhmm… Skiftede agn tilbage til min Twin Teez i Bass Orange og stenen begyndte langsomt at bevæge sig.
  • Ekstremt langsomt kom den med op og jeg troede ikke mine egne øjne da jeg så størrelsen på den. Den lille prik blev til en kæmpe fisk som mest af alt lignede en malle. Den fulgte med fra 11 meter op til 4 meter under båden hvor jeg stoppede med mine langsomme løft. Tiden stod stille med en kæmpe fisk så tæt på min agn jeg ikke kan se hvad der er hvad. I 20 sekunder står den bare og kigger. Et lille nøk med stangtoppen som får min Twin Teez til at lave et bellyflash og et lille hug kom. Og jeg satte krogen i en mur. Intet rykkede sig selvom jeg spændte seriøst op. Og en tung, hård fight startede. Til sidst kunne jeg lande fisken. Jeg var i chok. 132 cm og magiske 20,18 kg – jeg kunne ikke tro mine egne øjne!
LÆS OGSÅ:
Mange tun-kontakter ved Skagen!

Vi siger stort tillykke til Rasmus – Klik her for at læse mere om Westin vertikal -T:

https://www.westin-fishing.com/se/products/vertical-jigging–vertical-jigging-t/w8-vertical-jigging-t

2 thoughts on “Kæmpegedde på 20,18 kg !!!

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.