Danske Tursejlere har vind i sejlene. Nye projekter styrkes gennem ny projekt- og udviklingschef - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Danske Tursejlere har vind i sejlene. Nye projekter styrkes gennem ny projekt- og udviklingschef

Styrket vækst

Danske Tursejlere har i dag knapt 14.000 medlemmer og varetager upolitisk fritidssejlernes interesse overfor myndighederne, så deres medlemmer får de bedste betingelser for at dyrke fritidslivet til søs i Danmark, Norden og det øvrige Europa.

I gennem de senere år har Danske Tursejlere oplevet en markant medlemstilvækst på mere end et par tusinde nye medlemmer, og de holder kursen med igangsættelse af mange nye projekt- og udviklingstiltag.

Danske Tursejlere har masser af muligheder for bådejere
Danske Tursejlere rummer mange tilbud til bådejere, herunder forsikring til sejl- og motorbåde, turbøjer, medlemsarrangementer og meget, meget mere. Klik på billedet for at tilgå Danske Tursejleres hjemmeside
Leif Nielsen er forretningsfører hos Danske Tursejlere i Nyborg.
Leif Nielsen er forretningsfører for Danske Tursejlere, og har sammen med sit team været drivkraften i Danske Tursejleres markante vækst.

Ny projekt- og udviklingschef

– Danske Tursejlere har oplevet en markant tilgang af nye medlemmer gennem de seneste år, og den vækst ønsker vi at fastholde. Derfor har vi styrket vores stab med en erfaren og særdeles kompetent medarbejder, der kan stå i spidsen for udviklingen, siger Leif Nielsen, der er forretningsfører i Danske Tursejlere.

D. 1. april 2022 tiltræder Sune Abelgren Olsen som projekt- og udviklingschef i Danske tursejlere med domicil i Nyborg. Han er 38 år og har blandt andet en uddannelse fra Copenhagen Business School inden for ledelse af innovationsprocesser.

Sune Abelgren Olsen tiltræder 1. april 2022 som ny projekt- og udviklingschef hos Danske Tursejlere
Sune Abelgren Nielsen tiltræder 1. april som ny projekt- og udviklingschef hos Danske Tursejlere

Han kommer fra en stilling som chefkonsulent for Sejl Sikkert, som er en del af Søsportens Sikkerhedsråd under Søfartsstyrelsen. Han har desuden tidligere haft stillinger indenfor kommunikation og turisme. Sune Abelgren Olsen kommer således til Danske Tursejlere med masser af organisatorisk erfaring, et stort netværk og kendskab til den maritime verden.

Vi ønsker at være en attraktiv organisation for sejlere i alle generationer, hvorfor vi i de kommende år vil søsætte flere projekter med nye tilbud. Desuden er vi optaget af at forebygge sikkerheden for sejlerne, så de kan færdes trygge på vandet. Disse udviklingsopgaver vil være i gode hænder hos Sune, siger Leif Nielsen.

-Jeg glæder mig meget til at komme ombord hos Danske Tursejlere og bidrage til udviklingen af de mange spændende projekter, som organisationen har i støbeskeen, siger Sune Abelgren Olsen.

Jeg tilbringer det meste af min fritid på vandet ombord på min sejlbåd, på surfbrættet eller med en fiskestang i hånden. Så derfor er det et privilegie at få mulighed for at arbejde med udvikling af spændende projekter og ”blå” aktiviteter til glæde og gavn for Danske Tursejleres medlemmer, tilføjer Sune.

Masser af Blå Oplevelser

Netop et af de nye projekter i Danske Tursejleres portefølje af spændende projekter, er projektet Blå Oplevelser – “BLOP” som projektet populært sammenfattes er en ny frisk stifinder til de bedste naturoplevelser, de danske kyster og fjorde. Blå Oplevelser giver os alle et overblik over spændende aktiviteter og ruter, uanset om du er lystsejler, kajakroer, snorkler, vandrer eller andet. 

Fortalt gennem ord, video og billeder fremhæver projektet det spændende og unikke ved i mere end 40 kystområder, og fortæller hvordan du bedst oplever det – på den måde, vil projektet styrke formidlingen af den store danske kystlinje og herigennem inspirere alle generationer, til at komme ud og opleve det blå Danmark. D

I projektet Blå Oplevelser er naturvejleder og havbiolog Søren Larsen projektleder
Naturvejleder og Havbiolog Søren Larsen er projektleder for det spændende projekt Blå Oplevelser
På hjemmesiden finder du et interaktiv kort over mulige oplevelser
Blå Oplevelser rummer et interaktivt kort, hvor du kan filtrere oplevelser efter hvad du synes, er relevant for dig.

LÆS OGSÅ:
Verdenspremiere på Linder Arkip 530!