Fremragende bådforsikring - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Fremragende bådforsikring

Smaabadsnyt har besøgt Danske Tursejlere’s sekretariat i de skønne maritime omgivelser i Nyborg, for at høre mere om deres populære båd-forsikringer.

Forretningsfører Leif Nielsen, der har stået ved roret sekretariatet i mere end 7 år udtaler: “vi har forsikringstyper til alle former for lystbåde og vi har som nogle af de få i branchen, skræddersyet en forsikring til alle der ønsker at fiske fra sin småbåd. Det betyder at vi for eksempel inkluderer fiskegrej, elektronik og ikke mindst traileren i vores forsikringsordninger – alt sammmen noget der kommer den forsikrede tilgode, så man undgår at være underforsikret, eller at betale for meget for sin forsikring”

Skærmbillede 2017-09-13 kl. 18.54.20Rent praktisk betyder det, at du via deres forsikringsaftale ikke skal medregne fiskegrej, elektronik og trailer, når du opgiver den forsikringssum, der er bådens værdi – du er helt automatisk dækket med op til 100.000 kr. på dit grej og op til 40.000 kr. på din trailer – så undgår du at skulle op med pengepungen, hvis de langfingrede har været på besøg og stukket af med dit yndlingsgrej.

Leif fortsætter “Danmark er et af de bedste lokaliter for alle der ønsker at sejle og vi udsender fire gange om året et medlemsblad, der beskriver de gode muligheder der er for dette, sammen med gode tips til turen, sikkerhed, havnebeskrivelser, tips og tricks til båden osv osv.”Danske Tursejlere støtter aktivt et godt havmiljø og andre mærkesager, når det handler om sikkerhed til søs og sejladsforhold til gavn for alle der færdes i vandene omkring Danmark.

Du kan læse mere om Danske Tursejlere og deres konkurrencedygtige forsikring her

LÆS OGSÅ:
Danske Tursejlere har vind i sejlene. Nye projekter styrkes gennem ny projekt- og udviklingschef

Skærmbillede 2017-09-13 kl. 19.01.16

2 thoughts on “Fremragende bådforsikring

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.