Simrad NSX kortplotter – en gamechanger med nye funktioner - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Simrad NSX kortplotter – en gamechanger med nye funktioner

Simrad kortplottere siden 1946

Simrad har siden 1946 præsenteret brugerne for det ypperste indenfor marineelektronik, kortplottere og ekkolod til brug for fritidssejlads og sportsfiskeri verden rundt. Simrad lancerer nu deres seneste skud på stammen, som er en endnu mere effektiv kortplotter end der før er set i deres program.

I dette indlæg giver vi dig muligheden for at blive endnu klogere på denne nye innovative serie af kortplottere.

Knivskarpe detaljer i lækkert design

Simrad har de nyeste touchskærme med SolarMAXTM IPS, der udover at give super detaljerede billeder af søkort og ekkolod, også er synlig fra selv skarpe vinkler og også giver optimal synlighed med polariserede solbriller – noget enhver sejler hurtigt lærer at sætte stor pris på.

SIMRAD Kortplotter
De bedste detaljer på Simrad NSX serie understøttes af en ny kraftfuld processor, der giver maksimal power og samtidigt en helt ny brugerdefineret grænseflade og app-integration

Kortplotteren findes til at starte med i 3 størrelser, der også repræsenterer deres mest populære skærme – nemlig 7, 9 og 12″ versioner. Montagen er også som vi kender det fra tidligere modeller med god mulighed for både pladsbesparende beslagmontering og en lækker flushmount, der understøtter det stilrene look.

SIMRAD Kortplotter
Simrad NSX findes i 7,9 og 12″ og giver mulighed for både ramme-montering og flush-mount.

Nye C-Map søkort til Simrad NSX

Simrad NSX er udstyret med en helt ny processor-teknologi, som giver nye muligheder indenfor søkort-teknologien, hvor der til denne serie er lavet de mest detaljerede og avancerede søkort i C-maps serie. C-Map søkortene giver sammen med Simrad NSX mulighed for:

  • Højopløselig batymetri, der viser nøjagtige konturlinjer med et detaljeringsniveau på op til 30 cm
  • Mulighed for selv at designe egne kort med konturer og farver der passer til netop din sejlads
  • “Day and Night” indstillinger der giver et bedre overblik ved sejlads om natten eller i dårlig sigt
  • Satellit lag, der giver vigtige oplysninger ved ankomst til havn eller afslører nye fiske-områder tæt på kysten
  • REVEAL X konturer der giver indtryk af et realistisk billede af bunden og afslører skrænter og konturer til brug for fiskeri og sejlads
  • Lynhurtig og forbedret Auto-Routing

Den nye serie af søkort kræver en kraftfuld kortplotter og den er indtil videre bare udviklet til brug sammen med Simrad NSX, hvor du til gengæld også får fuld valuta for pengene.

C-MAP søkort
C-Map REVEAL X er en helt ny måde at anvende søkort på og giver sejleren gode muligheder for at se konturer og undgå lavvandede områder. Bemærk de skyggeagtige konturer, der giver et nærmest realistisk billede af bundforholdene.

Ekkolodsteknologi

Simrad NSX serie giver mulighed for at montere en lang række af kendte transducere, der forbedrer chancen for at se og fange flere fisk, når man er på vandet. Serien understøtter således også Active Imaging, SideScan/DownScan, ForwardScan og 1KW transducere, ligesom kendte funktioner som Chirp og FishReveal bibeholdes i disse nye kortplottere. På tilbehør-siden er det let at tilkoble Simrad’s egne radarer eller autopiloter og på den måde sikre sig et komplet netværk i båden.

Hvis du har tilbehør som for eksempel transducere monteret på båden i forvejen er disse kompatible med Simrad NSX

Design din egen interface og integrer med App

Simrad NSX er udstyret med en ny “drag and drop” funktion, der gør det endnu lettere at designe din helt egen favoritskærm tilpasset til din sejlads eller fiskeri og har du integreret en autopilot ombord, vil du glæde dig over, at du valgfrit kan placere denne menu, hvor du vil på din skærm – for eksempel midt i et split-screen billede. Denne funktion giver et bedre overblik under både sejlads og fiskeri og du slipper for at skifte mellem flere skærm-opstillinger. Mange vil også glæde sig over en genvejs-knap, der ved et enkelt tryk maksimerer og giver full-screen

Med Simrad NSX følger også en App der giver mulighed for integration med din kortplotter, hvor du kan udføre software-opdateringer, lave waypoints og gemme ruter.

SIMRAD Kortplotter
Tilpas din Simrad NSX med egne menuer i drag and drop funktion og Integrer den med App-en, som giver adgang til at lave waypoints, lave software-opdateringer og gemme ruter.
Den nye drag and drop funktion giver en helt ny og forbedret mulighed for at tilpasse din Simrad kortplotter til lige præcis det udseende du ønsker.

Simrad importeres i Danmark af Palby Marine og du kan se nærmeste forhandler her

SIMRAD Kortplotter