Så er det afsted – Stort udslip af regnbuer fra Musholm - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Så er det afsted – Stort udslip af regnbuer fra Musholm

De første rygter om et stort udslip af regnbueørreder fra Musholm er landet på redaktionen. Der meldes om 2500 fisk i størrelse omkring 2 kg. Fra Musholms direktør Niels Dalsgaard forlyder det at det er økologiske ørreder, der er undsluppet da selskabet var i gang med at høste fisk.

Så det er med at komme ud i det fine vejr og få renset op. En mindre flue der fiskes efter bombarda eller på fluepinden, hvor man langsomt lader den synke ned igennem vandet har før givet gode resultater – Vi opdaterer artiklen efterhånden som der kommer flere oplysninger

LÆS OGSÅ:
Hele 18 x blåfinnet tun er mærket!

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.