Predator Cup 2021 – stort drama i toppen ! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Predator Cup 2021 – stort drama i toppen !

Saml 85 predatorbåde og kajakker fra hele landet, prop de dygtigste søfiskere i bådene og krydr med et spændende pointsystem højt serviceniveau fra arrangørerne – så har du opskriften på en super vellykket fiskekonkurrence. Predator Cup stadfæster med 85 både at arrangementet er Danmarks samlingssted for predatorfiskere uanset kompetenceniveau.

Ved Predator Cup skaber pointsystemet hvert år ualmindelig meget spænding om placeringer – de 2 dages placeringer lægges sammen og teamet med lavest score vinder. Dette betyder at man ikke alene skal fiske godt men også at andre kan have direkte indflydelse på at man løber med hæderen og det eftertragtede trofæ. At hele 3 hold så landede med fuldstændig samme placeringspoint, og man derfor skulle ud og tælle flest erhvervede fangstpoint, vidner om en virkelig tæt afslutning, hvor en enkelt placering kan betyde alverden.

Årets konkurrence blev igen tæt – meget tæt ! For i toppen fik hele 3 teams det samme point-antal. Med samlet 971 fangstpoint vandt Team Garmin foran High 5 Lures med 878 point.

Danmarks bedste Predator-team anno 2021: Team Garmin med skipper Franz Bodum, Stefan Antoni og Søren Vesth rykkede forbi alle konkurrenter om søndagen, hvor deres fiskeri nåede topklasse inkl. fuldt pot på gedder og aborrer og en flot sandart. Teamet fiskede til en 7. plads om lørdagen og var suveræne på 1. pladsen om søndagen. Hele 597 point blev samlet sammen om søndagen, hvilket betød at det stærke team vandt. Team Garmin er nu også det eneste hold, der har vundet Predator Cup 2 gange, da de også vandt tilbage i 2018.
Den store vinder-pokal fra Predator Cup
Team High 5 Lures fik en flot 2. plads, slået på målstregen af Team Garmin, teamet lå på 4. pladsen både lørdag og søndag. Fra venstre er det Kasper Kjær, skipper Finn Sloth og Dennis BomBom Skou
Vinderne fra 2019, Team Pedersen havde en svær start på lørdagens fiskeri, men fik sat en god slutspurt ind og landende på 6. pladsen og kunne om søndagen kæmpe sig helt op i top 3 via en flot 2. plads om søndagen. Fra venstre er det skipper Allan Pedersen og så sønnen Rasmus Pedersen.
Alle vinderne fra Predator Cup 2021: 5) Team Predator, 4) Team Dykkerlapper, 3) Team Pedersen, 2) Team High 5 Lures, 1) Team Garmin
Der var perfekte forhold begge dage – her er Skanderborg Sø kort før start om søndagen
Team Rapala 1 med Toke Wistoft og Ulrik Nielsen havde et stabilt og godt aborrefiskeri begge dage og så landede det dygtige team konkurrencens længste fisk, en gedde på hele 118 cm fanget om søndagen på Skanderborg Sø.

Nedenfor kan du se det som Predator Cup også rummer – nemlig glæde og vaskeægte fiskehygge. Overalt er der smil på læberne og alle er villige til at hjælpe hinanden

Team Kokkekompagniet med højt humør – teamet var på vanlig vis i et festligt humør og havde overskud til at dele ud af deres store kompetencer på båd-området.
Team Pedersen øvede sig på præmieoverrækkelsen allerede søndag morgen
Glade smil i det toptunede båd fra Team Humminbird med skipper Casper Busk og gast Jesper Johansen
Team Rapala 2 med Jimmy Holmstrøm og skipper Thomas Skov, nyder en selfie og en smøg
Team Kobbelgaard Fishing, klar til start på Skanderborg Sø – teamet havde en fantastisk fiskedag om søndagen, hvor de bl.a. fangede konkurrencens største sandart på 86 cm – som var en delt førsteplads med Klaus Vestergaard, fra Team Predator (se sandart-billeder nedenfor)

Skulle du have lyst til følge mere med i hvad Predator Cup, er for et arrangement – kan du følge med på denne facebook-side

LÆS OGSÅ:
Havkonkurrence 2019 begynder i dag

One thought on “Predator Cup 2021 – stort drama i toppen !

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.