Første danske lystfiskerfangede tunfisk på kvote i 50 år er netop landet! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Første danske lystfiskerfangede tunfisk på kvote i 50 år er netop landet!

Efter det velykkede mærkningsfiskeri, er det nu muligt for de godkendte danske lystfiskere at få mulighed for at lande een af de blåfinnede tunfisk, som i øjeblikket er tilstede omkring Skagen. Det er Team Poulsen, med Kim R Poulsen, Martin Poulsen og Sune Andersen, som har fanget en tun nord for Skagen. Det er første gang i 50 år, der bliver landet en lystfiskerfanget tun i Danmark på kvote. Smaabaadsnyt sernder et stort tillykke til de fygtige lystfiskere.

Team Poulsen med den store blåfinnede tunfisk, der vejede 245,7 kg

LÆS OGSÅ:
Sådan gør du, når du fanger en rekordfisk

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.