Kæmpelaks fanget på Freddi Flutter! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Kæmpelaks fanget på Freddi Flutter!

Nynäs Laxen er en af ​​Sveriges mest traditionelle trollingkonkurrencer. Efter Corona-pausen var starten på konkurrence lidt besværlig, men gav deltagerne storslåede fangster. Holdet Tunga Påslag landede en 1,18 meter lang laks på en Freddi Flutter Rhino endeagn i farven Pink Flush.

En fisk, der anslås at veje omkring 19 kg, den tungeste i hele konkurrencen. I Sverige skal al vildlaks, dem med naturlig fedtfinne, frigives, så kun deres længder registreres her. Arrangør David da Silva var glad for at byde velkommen til 20 både og er sikker på, at denne begivenhed vil tiltrække betydeligt flere deltagere igen næste år. Nynäshamn ligger ca. 60 kilometer syd for Stockholm og tilbyder normalt de bedste betingelser for lakse-trolling i anden halvdel af maj, før laksen fra Østersøen bevæger sig længere mod nord.

David da Silva: “Jeg er glad for, at vores langsigtede sponsor, Rhino-Trolling, forblev loyale over for os selv i disse vanskelige tider”.

Team Finkel vandt holdrangeringen med fire fisk landede i løbet af de to dage af konkurrencen foran Eliot Almqvist med sin holdkammerat og Team Nordsjö. Eliot Almqvist var også den, der med en prøve, der vejede 12,5 kg, var i stand til at veje den største opdrættede laks, der kunne genkendes ved sin skårne fedtfinne.

Efter prisoverrækkelsen fortalte Tunga Påslag-teamet om deres enorme fangst: ”Vi afstemte Freddi Flutter-endeagnen, som vi modtog med startsættet, lidt på vandet, så den gik optimalt med vores noget hurtigere trollinghastighed på 2,5 til 2,8 knob. Med bly foran vi tilbød skeen i vandet, indtil det enorme hug kom. Kampen varede hele 20 minutter, indtil vi endelig havde monsterlaksen lykkeligt om bord. “

Mikael Zetterström fra Tunga Påslag teamet med den fantastiske 1.18 meter kæmpelaks
Arrangør David da Silva med en flot 15-16 kilo vildlaks, også fanget på den samme endeagn: Rhino Freddi Flutter i farven Pink Flush.

Hvis du vil læse mere om de forskellige lakseblink fra Rhino, klik dig videre til Rhinos katalog herLÆS OGSÅ:
Freddi Flutter trollingblink - sådan kan det fiskes

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.