Garmin kortplottere med stor rabat - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Garmin kortplottere med stor rabat

I disse dage boomer handlen med alt outdoor-udstyr, herunder fiskegrej og marine-elektronik. Vi stiller skarpt på nogle af de store kampagner, der kan sikre dig en ekstra god handel henover sommeren. Frem til d. 30/06/2020 kan du ved køb af en kortplotter få endnu mere udstyr for pengene. Garmin giver op til DKK 3.000 ekstra til brug på Garmin.dk. Når du køber og registrerer en ny Garmin kortplotter / ekkolod GPSMAP, ECHOMAP eller Panoptix LiveScope system, får du en ekstra sum penge på 1.500/2.500/3.000 kr. som du kan bruge på andre varer – for eksempel BlueChart kort, et smartwatch, eller en GPS-navigator.

Brug det ekstra tilskud på et lækkert Garmin ur

Garmin er velkendt for at lave gode ure og hvem syntes ikke det kunne være dejligt med et tilskud til dette, når man samtidigt køber elektronik til båden. Det kan for eksempel være det nye marine-ur Garmin Quatrix 6, som vi bragte et review af for noget tid siden. Du kan læse mere om det her eller i nedenstående indlæg:

Garmin GPSmap

En af de populære modeller, hvor du på de største udgaver, kan få op til 3.000 kr. rabat er Garmin GPSmap. GPSMAP® har overlegen processorkraft for lynhurtig korttegning, netværksintegration, videodistribution og meget mere. Med den Indbyggede Wi-Fi kan du forbinde elektronikken på din båd med nettet via ActiveCaptain app med mulighed for OneChart, smart-notifikationer, Garmin Quickdraw data og meget mere. Du kan også styre videostreaming fra GC 100 trådløse kamera og VIRB actionkameraer, så du kan forevige de gode timer på vandet.

Lav dine egne søkort med Garmin Quickdraw

På Garmin’s GPSmap og flere andre enheder, er det muligt at kortlægge det område man sejler i ved hjælp af en særlig funktion, der scanner bundforholdene og lagrer det i kortplotteren. Denne funktion er præcis ned til 1 fod (30 cm) og er yderst anvendelig for søfiskeren, der vil opnå flere fordele ved dette:

 • Undgå lave områder, hvor du kan miste agn
 • Undgå at sejle på grund
 • Opsøg skrænter, toppe eller andre områder der holder fisk
 • Dine egne kort er ultra-præcise og bygger på realistiske forhold, så du har sikkerhed for data
Garmin Quickdraw
Garmin Quickdraw tegner bundens konturer præcist som det ser ud og er værdsat af både salt- og ferskvandsfiskere

Gratis Active Captain-App

Download Active Captain-appen til din smartphone eller tablet helt gratis. Forbind din kortplotter på din båd til internettet og få adgang til dine marinedata overalt og planlæg din tur hjemme på sofaen. Del waypoints og kort med fiskekammeraten eller opdater software og søkort. Se her hvilke enheder der er kompatible

Garmin Active Captain-App giver dig flere muligheder:

 • opdatere og købe nye søkort
 • forbindelse til andre brugere og dele oplysninger om havne osv.
 • opret, gem og overfør waypoints og ruter
 • upload eller download af det nyeste QuickDraw kort
 • sikkerhedskopi af dine ruter og waypoint
 • del waypoints med andre Garmin-brugere på en let og hurtig måde
 • Se din kortplotter på mobil eller tablet

Se i video-en hvordan Active Captain App-en fungerer og hvordan du deler kort og waypoints og får adgang til flere funktioner. Så kan du sidde hjemme i sofaen og planlægge din næste tur i båden.

Få dansk support fra eksperterne

Garmin er et af de førende mærker indenfor marineelektronik og har også i mange år haft en forbilledlig aftersales support, hvor de hver dag rådgiver mange brugere af deres kortplottere og ekkolod. Supporten foregår på deres hjemmeside hvor du kan finde vigtige informationer om netop dit produkt. Det er også muligt at få dansktalende hjælp og den er uvurderlig, når man står med en udfordring i sin båd eller en indstilling af instrumentet og man “ikke lige kan huske hvordan man gør”

Garmin dansk support
Der er masser af god og vigtig support på Garmin’s hjemmeside hvor du kan få hjælp til det meste – og så på dansk. Finder du ikke hjælpen her, kan du også få hjælp telefonisk

Du kan læse flere af vores indlæg om Garmin udstyr til marinebrug her

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.