Beskyt bådens brændstof med Liqui Moly - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Beskyt bådens brændstof med Liqui Moly

Liqui Moly er med mere end 800 ansatte og 4.000 forskellige produkter, en af branchens største leverandører af olier, plejemidler, additiver og meget andet til marinebranchen.

Liqui Moly hr mere end 4.000 forskellige produkter i deres sortiment – herunder plejemidler, olier og additiver til den danske bådbranche

Dieselbeskyttelse vigtig

Både der ikke så ofte anvender deres dieselmotorer er særligt udsatte overfor bakterier i tanken. Det kan være hvis du af den ene eller anden årsag ikke anvender din båd så meget eller hvis den skal stå til opbevaring i længere tid.

Problemerne opstår når der er diesel, ilt, vand og bakterier tilstede i tanken og derfor er det en særlig god ide som en forebyggelse at tilsætte additiver i tanken, så man undgår at få problemer med motoren.

Liqui Moly har nu, på grund af reglerne omkring fremstilling, fået lov til at sælge Diesel-beskyttelse til den almindelige forbruger der er endnu mere effektiv og som hidtil har været forbeholdt professionelle

Liqui Moly beskytter effektivt mod bakterier i tanken og kan anvendes både præventivt og når det er påkrævet med en rensning af tanken

Additiv med flere fordele

Liqui Moly’s dieselbeskyttelse indeholder flere ting der beskytter din tank, motor og brændstof og det giver dig følgende fordele:

  • Virker antibakterielt mod bakterier, gær og skimmelsvampe
  • Renser og korrosionsbeskytter brændstofsystemet
  • Virker ved langsigtet konservering
  • Effektiv ved lille diesel-gennemløb
  • Kan ved hjælp af chok-dosering anvendes til allerede forurenede tanke
  • Virker forebyggende ved små doser
  • Cetanbooster giver en lettere start
  • Forlænger brændstoffets holdbarhed

Dosering

Ved allerede forurenede systemer skal der anvendes en chokdosering i forhold 1:200. Et målebæger (25 ml) rækker til 5 l dieselbrændstof. Til forebyggende anvendelse (1:1000) er et målebæger (25 ml) tilstrækkeligt til 25 l dieselbrændstof.

Liqui Moly dieselbeskyttelse findes i 500 ml og 1000 ml beholdere

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.