Succesfuld bådudstilling i Dusseldorf - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Succesfuld bådudstilling i Dusseldorf

Düsseldorf Boat Show (boot Düsseldorf) afsluttede søndag og markerede en stærk start på det nye årti med en enormt succesrig begivenhed. Det siges, at de besøgende var meget begejstrede over det omfattende program og udvælgelsen af ​​produkter og tjenester, der blev leveret af de mere end 1.900 udstillere i de 17 haller i det, der er verdens største bådudstilling.

Besøgstallene viser, at over 250.000 mennesker fra 106 lande deltog i den ni-dages begivenhed, og derved er der en vækst fra 247.700 i 2019. Cirka en fjerdedel af disse var internationale besøgende, for det meste fra Holland, Belgien, Storbritannien, Schweiz, Italien, Frankrig, USA og Canada.

Boot 2020 manifesterede sig endnu engang som verdens største bådudstilling, hvor mere end 250.000 gæstede udstillingen

Denne store andel af internationale besøgende viser, at vi er meget godt forberedt på fremtiden med boot-konceptet,” siger showdirektør Petros Michelidakis. ”Her i Düsseldorf, i hjertet af Nordrhein-Westfalen, er det virkelig lykkedes os at skabe den vigtigste internationale platform for vandsport. boot beviser på overbevisende vis i år, hvor imponerende branchens innovative færdigheder er. Fokus i år var på alternative fremdriftssystemer, bådbyggeri med klimavenlige råvarer og internationale havbeskyttelsesprojekter.

Eet af de store fokusområder var vandsport

Ifølge Michelidakis opnåede boot 2020 en tilfredshedsgrad på 96% blandt de besøgende. ”Det nye, meget klare halloplæg med specielle vandreture for de forskellige målgrupper var en stor succes. boot-fans kunne planlægge deres egen individuelle rundvisning på messen perfekt med ‘Power Walk’ gennem Hall 1 til 9 for motorbåd-entusiaster, ‘Sailors’ Walk ‘i Halls 15 til 17,’ Holiday Walk ‘i Halls 13 og 14, ‘Divers Walk’ i Halls 11 og 12 og ‘Surfers’ Hotspot ‘i Hall 8a. “

Boot vender tilbage til Düsseldorf næste år fra 23. til 31. januar 2021 og de første store både og yachter ankommer igen i december via Rhinen.

LÆS OGSÅ:
Als Småbåds Cup skydes igang til august

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.