Fuld fart på svenske Westgear - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Fuld fart på svenske Westgear

Bådforhandleren Westgear i svenske Marbäck er nomineret på listen over dette års hastigt voksende virksomheder

Det føles næsten uvirkeligt, siger partner Simon Sandkvist.

For det femtende år i træk har kreditoplysningsfirmaet Bisnode og Veckans Affären udarbejdet listen over dette års Super-virksomheder. Dette oplyser Hallandsposten

I år kvalificerer i alt 717 virksomheder sig til listen og kravene for at være på listen er høje. I mindst fire år i træk skal virksomheden øge både salg og fortjeneste og demonstrere stabilitet og en langsigtet forretnings-strategi.

Vi er selvfølgelig meget stolte. Det er en kvittering for, at det har været værd at gøre alt, hvad vi har gennemgået, siger Simon Sandkvist, der grundlagde Westgear sammen med Andreas Rönnberg og Tobias Rosén i 2012.

Der er fuld fart på de unge ejere af WESTGEAR

Forretningskonceptet blev født takket være trioens fælles interesse – lystfiskeri.

Det hele startede med det faktum, at vi begyndte at renovere ødelagte både, som vi derefter solgte. Efter et stykke tid følte vi, at vi gerne ville udvikle virksomheden. Vi begyndte at google rundt og fandt firmaet Alumacraft i USA, der sælger fiskerbåde. Vi købte to af virksomhedens modeller og var meget imponerede. Det tog ikke lang tid, før vi besluttede at prøve at forhandle en aftale med den amerikanske bådproducent, siger Tobias Rosén.

Siden da har Westgear også underskrevet en aftale med Larson Boat Group.

Ud over disse amerikanske mærker, som vi er svenske agenter for, har vi også udvidet vores sortiment med to skandinaviske mærker i form af Linder og Micore, siger Andreas Rönnberg.

Mange mennesker reagerer muligvis på det faktum, at vi driver denne forretning inde i landet. Men det betyder virkelig ikke noget, hvor vi er. Vi har en webshop, og rygtet om vores eksistens spreder sig som en løbeild, ikke mindst i sociale medier og gennem vores deltagelse på for eksempel bådmessen i Göteborg og sportsfiskermessen i Jönköping, siger Tobias.

Fremtiden

I dag har Westgear et serviceværksted, butik, lager og udstilling i Marbäck. Virksomheden har seks ansatte og omsatte for ca. 23 mio. SEK i 2018.

LÆS OGSÅ:
Godkendt rengøring af båden
Simon Sandkvist viser en del af butikken frem

Interessen for lystfisker øges kun, men det er vigtigt at være konstant i fremgang. I dag har vi forhandlere i Stockholm og Finland og går også ind på det danske marked. Vi vokser lidt hvert år og fremtiden ser lys ud, siger Simon Sandkvist.

Billeder og tekst: Hallandsposten

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.