Småbådsgruppen inviterer på Nytårs-tur - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Småbådsgruppen inviterer på Nytårs-tur

Torsk og varm suppe

Vanen tro inviterer Foreningen af Småbådsgruppen på Nytårstur efter torsk i Storebælt. Turen løber af stabelen d. 28. December med Nyborg Lystbådehavn som udgangspunkt. Helt i henhold til de tidligere Nytårs-arrangementer er det Rasmus Andresen, der står for arrangementet og tillige den tilhørende suppe, der varmer helt ind i knoglemarven og gør dagen fuldendt, når man har været på vandet nogle timer.

Rasmus Andresen, der igen står for arrangementet, er ikke bare en god kok men også en seriøs fisker. Her er han i fuld fart

Alle er velkomne og tilmeldingen koster bare 50,- pr. person for ikke-medlemmer og er gratis for medlemmer af Foreningen af Småbådsgruppen. Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig på deres hjemmeside HER

LÆS OGSÅ:
Flot arrangement til Storebælt Cup 2017

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.