Fjernstyret redningsbøje vinder fornem pris - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Fjernstyret redningsbøje vinder fornem pris

Det er tiden for maritime awards – i disse dage er maritime producenter og distributører igen samlet til METS i Amsterdam, der er branchefolkenes “egen messe” hvor nyheder og netværket får en tur for lopper.

U Safe – fjernstyret redningsbøje

En af flere awards er den såkaldte DAME Award, en pris der tildeles nye produkter der har noget særligt at byde på. Den er i år tildelt den motoriserede og fjernstyrede redningsbøje U Safe. U Safe er blevet til for at redde menneskeliv, ved hjælp af dagens teknologi, og er primært tiltænkt professionelle brugere.

U-safe er simpel udenpå men avanceret indeni

U Safes hastighed

SImpelt ser den ud men under skallen på U Safe ligger der avanceret teknologi gemt – og da den er målrettet professionelt brug, kan U Safe dumpes fra helikoptere, skibe eller enhver andet fartøj – ligesom den kan “søsættes” fra molere eller fra stranden.

Den vil ved kontakt med vand, automatisk sætte igang og vil uden belastning skyde en fart på hele 7 knob og det indbyggede batteri kan varetage 30 minutters driftstid. Med en person “ombord” vil U safe skyde en fart på omkring 2 knob.

Prisen er vejledende 50.000 kroner.

LÆS OGSÅ:
Stor eftersøgning igang

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.