KlinteCup 2019 med fangstgaranti og god vejrudsigt - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

KlinteCup 2019 med fangstgaranti og god vejrudsigt

De seneste mange dages østenvind har gjort forholdene op til Klintecup 2019 næsten perfekte. Fiskene kommer med østenvinden tættere på Møn og det giver gode forhold, ikke bare for dem der fisker ved “Bananen”, men i hele området må det forventes at der nu er proppet med fisk og fødefisk, der bare venter på at der kommer en trollingbåd forbi. De lokale udtaler “med østenvinden står fiskene helt inde i havnehullet” så det er bare med at få dig meldt til.

Sådan ser det ud på skærmen, når bådene drager ud fra Klintholm Havn på Møn, hvor der igen er lagt op til en konkurrence med godt kammeratskab, god afvikling og masser af store laks

Vejrudsigt lover fantastisk

Et kig på frem på langtidsprognoserne lover nu helt fantastisk vejr og alle drømmer jo om at sejle forbi Møns Klint på blikstille vand eller at fighte fisk i 15-kilos klassen imens båden glider stille over vandet.

Superflotte præmier fra gode sponsorer

Igen i år er det lykkedes Møn Trolling at få mønstret et hav af flotte præmier fra de mange sponsorer og når man så ved at arrangørerne sørger for en meget velafviklet konkurrence, er det bare at få sig meldt til arrangementet – Du kan læse her hvordan du let kommer med til arrangementet der ruller af stabelen i Påsken d. 19. og 20. april (søndag er ekstradag)

Masser af flotte præmier til KlinteCup 2019 – se deres flotte film her

LÆS OGSÅ:
Datoer for Trolling Master 2020 fastlagt !

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.