Predator Cup med vokseværk - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Predator Cup med vokseværk

Mens mange predatorfiskere venter på geddepremieren 1. maj, kan det være relevant at stille skarpt på efterårets store Predator-konkurrence, nemlig Predator Cup 2019. Igen i år forventes der en stor søgning til arrangementet – det har ry for en god og kammeratlig afvikling krydret med masser af gode fangster og fine præmier. Selvom der er et stykke tid til oktober, så har der været mange tilmeldinger allerede. Tillagt at gedderne i Stege Nor får sig en velfortjent hvilepause, så forventes det at årets PredatorCup vil sætte rekord i antal tilmeldte bådteams.

Konkurrencen har i flere år haft omdrejningspunkt hos Silkeborg Fiskeriforening og Skanderborg Lystfiskerforening garneret med solid støtte fra Effektlageret.

De jyske søer har tilstrækkelige vidder til mangfoldige deltagere og der er fortsat ledige pladser til den eftertragtede konkurrence, der afholdes den 12. og 13. oktober 2019. Tilmelding sker på Predatorcup.dk, hvor der også løbende vil komme informationer om arrangementet

Nye tiltag har igen set dagens lys – for et par år siden blev det indført at der skulle fiskes på 2 forskellige lokationer og der er i tilmeldingsgebyret virkeligt disket op med noget for pengene – slæbested, morgenmad begge dage samt endegrej for 1.000,- er bare noget af det, der erhverves for det beskedne gebyr på 300,- pro persona. Derudover er der flotte præmier og hyggeligt fiskeri i omgivelser hvor der er garanti for afholdelse qua at søerne ikke er så vindfølsomme som havkonkurrencerne.

I år vil der desuden deltage såvel kajakker og både i konkurrencen, og mon ikke at arrangørerne har et par overraskelser i ærmet til deltagerne?

LÆS OGSÅ:
NJSK Havkonkurrence 2019 fuldt booket på under 4 timer
Predator Cup er en super hyggelig Predator konkurrence – her klargøring ved slæbestedet ved Vestermølle

One thought on “Predator Cup med vokseværk

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.