Normark på Boat Show - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Normark på Boat Show

Normark er importør af flere solide brands for både sportsfiskere og bådejere. Vi kiggede forbi på deres stand for at se deres spændende produkter, så se med her når Jesper K. Johansen giver os et indblik i deres Humminbird Solix og Minn Kota Ulterra og bliv inspireret.

Solix G2

Med stolthed i stemmen viser Jesper SOLIX displayet frem og beretter om den ny-udviklede Low Q transducer og nye patenterede teknologier som MEGA Imaging+TM og Dual Spectrum CHIRP sonar, som altsammen hjælper lystfiskere til at finde og fange flere fisk. Til eksempel har den 15,4″ skærm en imponerende opløsning på 1280×800 s

SOLIX 15X CHIRP  MSI+ GPS G2 har en 15,4” HD LED Multi-Touch skærm, en opløsning på 1280H x 800V, 65000 farver TFT skærm med en lystæthed på 1500 nit.

Den store 15,4″ skærm giver fuldt overblik og så er det muligt at slå touch til/fra på skærmen alt efter hvad du bedst kan lide at bruge

Minn Kota

Minn Kota er en af verdens førende producenter af el-motorer og de har med deres brede produktprogram et produkt der passer til enhver småbådsejer og hvis den kobles sammen med Humminbird’s displays får du en unik kontrol og mulighed for planlægning og millimeterpræcis rutelægning, der giver en god mulighed for affiskning af dine yndlingsskrænter. Minn Kota’s Ulterra model kan ved hjælp af fjernbetjeningen hejses op/ned – en seriøs fordel ved både, hvor det er vanskeligt at komme frem i stævnen.

Skulle du have glemt fjernbetjeningen hjemme er det muligt at kontrollere din Minn Kota fra smartphonen ved hjælp af en app – smart!

LÆS OGSÅ:
Boat Show 2019 med masser af nye tiltag for småbådsejerne og lystfiskere

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.