Se fighten med kæmpetorsken på 42 kilo! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Se fighten med kæmpetorsken på 42 kilo!

Det er den tid på året, hvor mange lystfiskere valfarter til Nordnorge i bestræbelserne for at fange een af de store skrei-torsk. Det er netop hvad svenske Arre Sp hans kammerater gør i disse dage – Og fiskeriet er HELT I TOP for idag lykkedes det Arre Sp at fange en drømmefisk, nemlig en kæmpe torsk på 42 kilo og 152 cm.


Fisketeamet observerede også en flok springende hvidnæser

Hvidnæsen (Lagenorhynchus albirostris) er en stor delfin med en længde på op til omkring 3 meter. I østlige bestande er det korte og tykke næb hvidt, mens det mod vest generelt er mørkere. Rygfinnen er karakteristisk høj og seglformet, især hos hanner. Hvidnæsen kaldes ligesom andre delfiner undertiden for springeren

LÆS OGSÅ:
Erhvervsfisker fanger 90 stk. blåfinnet tun!

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.