Verdens største trollingblink-sortiment ? - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Verdens største trollingblink-sortiment ?

Dreamweaver Lures er beliggende i byen Ludington i staten Michigan og de har et IMPONERENDE udvalg til trollingfiskeriet – vi har set nærmere på deres enorme udvalg og vi måtte bare bestille et parti hjem – du kan se dem i denne artikel og overveje om de også skal være i din grejkasse, når jagten på laks og ørreder går ind

Sortimentet

Sortimentet tæller ved en hurtig gennemgang:

  • 150 trollingfluer/WhirlyGigs
  • 1119 !!!! trollingblink i forskellige størrelser og farver
  • 630 flashere
  • 34 Plugs

Deres blink er opdelt i følgende kategorier:

  • WD
  • 4DW
  • DW
  • WD
  • Fuzzy Bear
  • Super Slim

Desuden et hav af forskellige accessories som Cut Bait rigs, divers, opbevaring og lignende som tilsammen giver et helt fantastisk sortiment og det placerer dem absolut i toppen globalt set, som værende et af verdens største udvalg af endegrej til trolling. 

Et mindre udvalg af det der på webshoppen blev revet ned fra hylden. Der er mange gode farver. Nederst ses WD, der er et lille 5 cm blink, med en yderst livlig gang – den kommer på linen når laksene mæsker sig i hundestejlere.

Super Slim en favorit

Uden at lede særligt meget river vi med lethed et større sortiment ned af hylden der passer til det skandinaviske fiskeri, samt et par spændende andre ting som vi bare må se på. Super Slim er et lidt slankere blink, der opfører sig med gode “kast” til siden og det bliver helt sikkert en af favoritterne og den har allerede fået en plads i kassen som det der “kommer først på”

Spændende Spindoctor flashere i 6″ og 8″ – især den lille model bliver giftig til sommerens havørredfiskeri. Nederst ses WhirlyGig der fiskes som en “trollingflue” efter flasherne og er særlig opulær i de store svenske søer.
Vi giver blinkene et skud med UV-lampen og der er farver for alle pengene. Alle blink er håndmalet og finishen fremstår utrolig flot og med en god laktykkelse
Her de små 5 cm godbidder, der nok skal kaste fisk af sig

Priserne på blinkene er omkring 40,-/stk og her skal du så tillægge toldbehandling. Fragt er på ca 300 DKK

Sådan er blinkenes gang i vandet

Vi har haft blink og flashere med på vandet og filmet disse ved en fart på ca 2,3-2,4 knob. Se videoerne herunder

LÆS OGSÅ:
Stor søgning til Klinte Cup 2020

Du finder Dreamweaver store sortiment HER

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.