Tips og tricks til trolling-fiskere - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Tips og tricks til trolling-fiskere

Småbådsgruppen kan vinge endnu et særdeles vellykket arrangement af – denne gang var alle interesserede inviteret til Lunderskov, nærmere bestemt hos Bøge´s Både, som gæstfrit lagde lokaler til.  Tilslutningen til arrangementet var fra begyndelsen stor, og med knap 100 tilmeldte var arrangementet fuldt besat.

Grundideen var åbenlys god, nemlig uden forbehold at uddele gode tips og tricks til trollingfiskeriet, dette udmøntedes i et 2 timers foredrag i øjenhøjde af Kim Finne himself samt 4 x Prostaff-både, der gladeligt delte ud af deres viden.

I foredragsdelen havde Kim Finne valgt en attraktiv vinkel udi hvad der virker for ham, når han er på vandet – i et veldisponeret indlæg fik vi en rundering i valg af blink, sejlads væk fra solen, brug af fluorocarbon, vandtemperatur og meget meget mere.

DSC05284
Kim Finne fortæller om det bornholmske laksefiskeri
LÆS OGSÅ:
Trollingguidernes bedste tips 4 - Den finske Agn-konge

Efter foredraget var Småbådsgruppen klar med rigtig fin forplejning og der var mulighed for at høste et par gode tilbud i HTB´s  trailer.

DSC05287

I de tilstødende lokaler var der fri leg i de 4 prostaff-både

DSC05251
Een af Danmarks flotteste trolling-både klargøres her af skipper Thomas Helenius Christensen og Kim Finne giver gode råd.
LÆS OGSÅ:
Trollingguidernes bedste tips 3 - Per Sjøstrøm, Wildwater Fishing

Tæt trafik ved Lowrance-båden, hvor Per Kreuz tegner og fortæller – bagved ses Henrik Biilmanns elektroniske velekviperede Campion.

DSC05310

I bådene var der masser af elektronik at lege med – her et kig i cockpittet på Vertigo

DSC05294

LÆS OGSÅ:
Trollingguidernes bedste tips 2 - Eastside Trolling

Til arrangementet var der masser af upcoming trolling-fiskere og også ganske erfarne, og netop denne blanding gjorde at alle havde et stort udbytte af dagen

steenanderssonogthomashelenius.jpg
Steen Andersson fra Team “Snigeren” og Thomas Helenius Christensen luner sig ved sidescan-kaminen
DSC05312
Bøge´s Både lagde lokaler til

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.